MedWatch

William Demant-topchef: Positivt momentum fortsætter i 2017

Det gode trav, som William Demant fik sat i gang i 2016, fortsætter indtil videre i 2017. Det fortæller Søren Nielsen, selskabets tochef, og det er blandt andet en stærk præstation for det nye topprodukt, Oticon Opn, som trækker læsset

William Demant Holding havde en forrygende afslutning på sidste år, hvor selskabet leverede noget bedre resultater, end tilfældet var i første halvår.

Den gode afslutning på året var på forhånd ventet af selskabet, men tendensen er også fortsat ind i 2017, lyder det fra Søren Nielsen, der er administrerende direktør hos det danske selskab.

"Vi har fået en god start på året. Momentum fra slutningen af året er fortsat ind i det nye år," siger han på William Demants præsentation i forbindelse med Audiology Now-messen i Indianapolis.

Han peger blandt andet på en fortsat god præstation fra topproduktet inden for høreapparater, Oticon Opn, der også var en klart medvirkende faktor til den gode afslutning på sidste år.

Men også de øvrige forretningsområder, Oticon Medical og Diagnostic Instruments, har indtil nu leveret på et tilfredsstillende niveau, efter at førstnævnte ellers havde et svært 2016.

William Demant-direktør: Fleksibel batteritilgang sikrer bredere tilfredshed

Høreapparater: OTC-marked påvirker både producenter og audiologer

Widex håber på markedsandele i VA med trådløst håb

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Johnson & Johnson indgår hepatitis-alliance

Den amerikanske medicinalkoncern Johnson & Johnson har indgået en samarbejdsaftale med et lille biotekselskab omkring hepatitis B og potentielt også en række andre infektionssygdomme.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier