MedWatch

GE Healthcare i digital milliardsatsning

Medicokoncernen GE Healthcare springer ud i en markant satsning på det digitale med en milliardinvestering og flere tusinde nyansættelser.

500 mio. dollars (3,42 mia. kr.) og 5000 nye ansatte. Så meget lyder satsningen på en ny digital indsats fra den store amerikanske medicokoncern GE Healthcare ifølge MedCityNews.

Målet skal være nået inden 2018 er omme, og allerede tilbage i 2015 gik man for alvor i gang med etableringen af GE Digital, hvor de 5000 nye medarbejdere i form af software-ingeniører skal være.

"Efterhånden som GE forvandler sig til at blive verdens førende digitale industrivirksomhed, vil dette give GE's kunder de bedste industrielle løsninger og den nødvendige software til at løse den virkelige verdens problemer," lød det dengang fra GE-topchef Jeffrey Immelt.

De nye medarbejdere skal primært arbejde på at skabe en form for 'app store' for Predix, der er GE's cloud-baserede platform, og på at forbedre hospitalernes it-infrastrukturer. GE Healthcare har i øjeblikket netop cirka 5000 softwareingeniører, som udgør 10 pct. af den samlede medarbejderstab i GE Healthcare.

GE spytter en milliard i biofarma-produktion

GE bruger milliarder på 3D-print

GE vil beholde life science-afdeling

Sundhedsteknologi er investorernes nye darling

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Johnson & Johnson indgår hepatitis-alliance

Den amerikanske medicinalkoncern Johnson & Johnson har indgået en samarbejdsaftale med et lille biotekselskab omkring hepatitis B og potentielt også en række andre infektionssygdomme.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier