MedWatch

Niels Jacobsen er på plads i William Demant-bestyrelsen

Den inden længe tidligere topchef hos den danske den danske høreapparatkoncern tiltræder som varslet posten som næstformand efter at blive valgt ind på generalforsamling.

Den afgående direktør for William Demant Holding, Niels Jacobsen, er blevet valgt ind i bestyrelsen i selskabet på generalforsamlingen, der blev holdt mandag eftermiddag.

Peter Foss, Niels B. Christiansen, Benedikte Leroy og Lars Rasmussen blev desuden alle genvalgt som bestyrelsesmedlemmer, og Niels Jacobsen blev altså valgt som nyt bestyrelsesmedlem.

Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Niels B. Christiansen som formand og Niels Jacobsen som næstformand - ganske som tidligere meddelt.

Niels Jacobsen har arbejdet hos William Demant Holding i godt 25 år og har været adm. direktør siden 1998.

Den 1. april overlader han officielt stafetten til viceadm. direktør Søren Nielsen.

/ritzau/FINANS

Ny WDH-chef: Jeg har haft de bedste muligheder for at se opgaven an

William Demant handles tæt på fair value

Endnu en bank hæver kursmålet for William Demant-aktien

Forsiden lige nu

Genmab søger om ny godkendelse hos EMA

I Europa vil Genmab nu til at have hovedproduktet, Darzalex, godkendt til førstelinjebehandling for knoglemarvskræft. Det udløser en ny milepælsbetaling fra partneren Janssen. (Opdateret 13.35)

EMA-chef: Ansatte er lettede efter afklaring

Stemningen blandt de cirka 900 ansatte i EMA er god, efter der mandag kom afklaring om agenturets fremtid. Nu begynder de mere praktiske overvejelser om at flytte, lyder det fra EMA-direktør Guido Rasi, der frygter at miste op til en fjerdedel af agenturets ansatte.

Novo-topchef: Hjerte-kar-data har vendt trenden for Victoza

Efter udfordringer på det amerikanske marked er Novo Nordisks Victoza igen begyndt at tage markedsandele. Det sker efter indlægssedlen er blevet opdateret i forhold til hjerte-kar-hændelser, lyder det fra topchef, Lars Fruergaard Jørgensen.

Licensaftale kan indbringe svensk biotekselskab 525 mio kr

Stockholmvirksomheden Pledpharma har indgået en aftale med Solasia Pharma, der sikrer sidstnævnte eksklusive rettigheder til udvikling og kommercialisering af det svenske hovedaktiv i en række asiatiske lande. Forhånds- og milepælsbetalinger kan indbringe trecifret millionbeløb.

Rebien: "Vi kan være tilfredse"

Selvom Lars Rebien Sørensen ærgrer sig over, at EMA ikke kom til København, så glæder han sig over, at København nu i den grad er sat på landkortet som kompetent life science-klynge. Og han er knap så sur på svenskerne som regeringen.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier