MedWatch

GN tildeler tegningsoptioner til direktionen

Direktionen samt en række "omhyggeligt" udvalgte ledere og nøglemedarbejdere i GN-koncernen har modtaget warrants i forbindelse med GN Store Nords ordinære generalforsamling.

Bestyrelsen i GN Store Nord har på sin ordinære generalforsamling 10. marts besluttet at tildele warrants til direktionen og andre "omhyggeligt" udvalgte ledere og nøglemedarbejdere i GN, GN ReSound og GN Netcom.

Det oplyser det danske høreapparatselskab i en meddelelse til fondsbørsen onsdag eftermiddag.

Tildelingen inkluderer i alt 6004 warrants i GN ReSound - svarende til cirka 0,9 pct. af aktiekapitalen - hvoraf 4728 bliver tildelt medarbejdere, og 1276 bliver tildelt GN's direktion, og 4063 warrants bliver tildelt i GN Netcom - svarende til cirka 1,2 pct. af aktiekapitalen - hvoraf 2871 bliver tildelt medarbejdere, og 1192 bliver tildelt GN’s direktion.

Udnyttelseskursen for tildelingen er beregnet på baggrund af den gennemsnitlige aktiekurs i GN over fem børsdage efter den ordinære generalforsamling 2016 i GN, som lyder på 134,20 kr.

Aktiekursen er fordelt på GN Netcom og GN ReSound baseret på aktieanalyserapporter vedrørende GN med 84,7 pct. af aktiekursen i GN allokeret til GN ReSound og 37,9 pct. til GN Netcom, mens de resterende 22,6 pct. er allokeret til andre GN-aktiviteter.

Tildelingen er en del af et seksårigt program, ifølge hvilket tildelinger vil finde sted i 2016, 2017, 2018, 2019 og 2020. Der vil i løbet af denne periode maksimalt blive tildelt 62.000 warrants i GN ReSound og 29.200 warrants i GN Netcom.

GN sparker gang i stort aktietilbagekøbsprogram

Stærke signaler fra italienere tegner lovende for danske virksomheder

GN-formand: Aktiekursen blev ramt af enkeltsager i 2015

Forsiden lige nu

Genmab søger om ny godkendelse hos EMA

I Europa vil Genmab nu til at have hovedproduktet, Darzalex, godkendt til førstelinjebehandling for knoglemarvskræft. Det udløser en ny milepælsbetaling fra partneren Janssen. (Opdateret 13.35)

EMA-chef: Ansatte er lettede efter afklaring

Stemningen blandt de cirka 900 ansatte i EMA er god, efter der mandag kom afklaring om agenturets fremtid. Nu begynder de mere praktiske overvejelser om at flytte, lyder det fra EMA-direktør Guido Rasi, der frygter at miste op til en fjerdedel af agenturets ansatte.

Novo-topchef: Hjerte-kar-data har vendt trenden for Victoza

Efter udfordringer på det amerikanske marked er Novo Nordisks Victoza igen begyndt at tage markedsandele. Det sker efter indlægssedlen er blevet opdateret i forhold til hjerte-kar-hændelser, lyder det fra topchef, Lars Fruergaard Jørgensen.

Licensaftale kan indbringe svensk biotekselskab 525 mio kr

Stockholmvirksomheden Pledpharma har indgået en aftale med Solasia Pharma, der sikrer sidstnævnte eksklusive rettigheder til udvikling og kommercialisering af det svenske hovedaktiv i en række asiatiske lande. Forhånds- og milepælsbetalinger kan indbringe trecifret millionbeløb.

Rebien: "Vi kan være tilfredse"

Selvom Lars Rebien Sørensen ærgrer sig over, at EMA ikke kom til København, så glæder han sig over, at København nu i den grad er sat på landkortet som kompetent life science-klynge. Og han er knap så sur på svenskerne som regeringen.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier