MedWatch

Løven satser på medico

Leo Pharma har i forbindelse med en organisationsændring etableret en ny funktion med fokus på medicinsk udstyr.

Leo Pharma vil nu ifølge magasinet 'pharma' sætte endnu mere fokus på udviklingen af medicinsk udstyr og emballage til sine lægemidler.

Sidste år lancerede selskabet sit første drug/device-kombinationsprodukt, Daivobet gel Applicator, og den udvikling skal styrkes. Derfor samler selskabet nu de forskellige kompetencer i virksomheden ét sted under én ledelse.

"Vi vil gerne have langt mere fokus på de mange muligheder inden for devices og packaging fremadrettet – ikke mindst fordi vi ser, at det kan bidrage til en bedre oplevelse af vores produkter og i sidste ende en bedre behandling og hverdag som patient," siger John Søndergaard Madsen, der er vicepræsident med ansvar for Device & Packaging, til pharma.

Han fortæller desuden, at en af selskabets store satsninger er at integrere digitale teknologier i det medicinske udstyr og i emballagen.

Brobyggeren i Nokia, der blev venturefond-chef i medicinalindustrien

Leo-direktør forventer snarlig og voldsom forandring

Løven foretager første opkøb i innovationssatsning

Leo Pharma skyder innovationssatsning i gang

Forsiden lige nu

Novo-direktør: Det kan man ikke gøre meget bedre

Et amerikansk ekspertpanel under FDA stemte onsdag så godt som enstemmigt for en godkendelse af Novo Nordisks lægemiddelhåb semaglutid. Det vakte stor glæde i selskabets hovedkvarter, hvor forskningsdirektør Mads Krogsgaard Thomsen fulgte seancen med flere hundrede kolleger.

Sydbank: Eksperter ser semaglutid som den førende GLP-1-analog

Ifølge Sydbank-analytiker Søren Løntoft Hansen var de eksperter, som onsdag aften anbefalede en amerikansk godkendelse af Novo Nordisks lægemiddelhåb semaglutid, meget tilfredse med både effekt- og hjertekardata på midlet. Han forventer en kursstigning fra morgenstunden og en godkendelse til december.

Amerikansk Novo-rival sætter sig selv til salg

Novo Nordisks nærmeste rival på det amerikanske marked for fedmebehandling sår tvivl om sin egen overlevelse og lægger blandt andet op til, at et salg eller en fusion kan komme på tale.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier