MedWatch

Løven satser på medico

Leo Pharma har i forbindelse med en organisationsændring etableret en ny funktion med fokus på medicinsk udstyr.

Leo Pharma vil nu ifølge magasinet 'pharma' sætte endnu mere fokus på udviklingen af medicinsk udstyr og emballage til sine lægemidler.

Sidste år lancerede selskabet sit første drug/device-kombinationsprodukt, Daivobet gel Applicator, og den udvikling skal styrkes. Derfor samler selskabet nu de forskellige kompetencer i virksomheden ét sted under én ledelse.

"Vi vil gerne have langt mere fokus på de mange muligheder inden for devices og packaging fremadrettet – ikke mindst fordi vi ser, at det kan bidrage til en bedre oplevelse af vores produkter og i sidste ende en bedre behandling og hverdag som patient," siger John Søndergaard Madsen, der er vicepræsident med ansvar for Device & Packaging, til pharma.

Han fortæller desuden, at en af selskabets store satsninger er at integrere digitale teknologier i det medicinske udstyr og i emballagen.

Brobyggeren i Nokia, der blev venturefond-chef i medicinalindustrien

Leo-direktør forventer snarlig og voldsom forandring

Løven foretager første opkøb i innovationssatsning

Leo Pharma skyder innovationssatsning i gang

Forsiden lige nu

Dansk epilepsialarm er blevet solgt til USA

Selskabet Ictalcare, der har Coloplast i ejerkredsen og har udviklet en særlig epilepsialarm, har solgt sine aktiver til et amerikansk selskab. Det er konklusionen på en strategisk proces, som har varet i flere år.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier