MedWatch

Bank: WDH-regnskab har flere plusser end minusser

William Demant sender ifølge Alm. Brand Markets et stærkere end ventet signal med forventningerne til 2016, samtidig med at den nye produktlancering kommer tidligere end ventet.

Der er flere gode ting at tage med sig fra William Demants årsregnskab, mens skuffelserne er få.

Det mener Alm. Brand Markets.

Børshuset hæfter sig ved, at væksten i høreapparatforretningen var stærk. Det samme var bruttomarginen, mens forretningsområdet medical viste lidt svaghedstegn. Dette var dog ventet, og William Demants 2016-forventning om et driftsresultat på 2,0-2,3 mia. kr. lover godt.

"Som altid er guidance bred (stort interval). WDH medtager dog i sin guidance 2,3 mia. kr. (i toppen), hvilket vi ser som et signal, der er stærkere end markedet havde ventet," vurderer analytiker Michael Friis Jørgensen i et notat.

Han mener desuden, at William Demants lancering af en helt ny produktplatform baseret på den trådløse 2,4 GHz-teknologi kommer lidt tidligere end forudset.

Platformen lanceres i slutningen af andet kvartal i år og kommer til at indeholde selskabets nye dual chip-produkt, som selskabet allerede sidste år fortalte ville komme i løbet af 2016.

Alm. Brands anbefaling af aktien er "sælg", men den negative anbefaling udfordres af regnskabet.

Børshuset peger dog også på, at rygterne i markedet om en mulig handel med høreapparatkæden Audionova vil kunne påvirke vurderingen af William Demant-aktien.

Analytiker: WDH-aktien vil outperforme det generelle marked

Demant løfter sløret for sin trådløse satsning

William Demant afslutter året stærkt

Forsiden lige nu

EUHA-optakt: Det skal vi holde øje med

Når det i morgen går løs på høreapparatsmessen EUHA i Nürnberg, er det især værd at holde med selskabernes status på remote fine tuning-teknologier, genopladelige batterier og det kommende over the counter-marked i USA. De helt store produktlanceringer skal vi nok ikke forvente, vurderer analytiker.

Danske rehabselskaber flokkes til det tyske marked

De danske producenter af hjælpemidler søger i stigende grad vækst fra salg i Tyskland. Det gælder etablerede koncerner som Guldmann, der investerer i Tyskland på ny, såvel som de helt små opstartsvirksomheder, der tager deres første skridt på markedet.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier