MedWatch

Coloplast-direktør ind i WDH-bestyrelse

På næste generalforsamling træder Coloplasts adm. direktør Lars Rasmussen højst sandsynligt ind i William Demants bestyrelse.

Lars Rasmussen, adm. direktør for Coloplast, indtræder højst sandsynligt i William Demants bestyrelse. Det fremgår af William Demants netop offentliggjorte årsrapport. Heri foreslår bestyrelsen nemlig, at man udnævner Lars Rasmussen som nyt bestyrelsesmedlem på virksomhedens næste generalforsamling, der finder sted 7. april.

Lars Rasmussen begyndte i Coloplast som chef for kontinensdivisionen i 1996 og har været koncernchef siden 2008. Han har siden 2013 siddet i bestyrelsen for Lundbeck og er også med i bestyrelsen for Axcel Industriinvestor.

Lars Nørby Johansen sidder som formand for bestyrelsen i den danske høreapparatkoncern, der ikke oplyser, hvorvidt der er tale om en udvidelse af bestyrelsen, eller om Coloplast-topchefen skal erstatte et andet medlem. I bestyrelsen sidder også næstformand Peter Foss, bestyrelsesformand i FOSS, Niels B. Christiansen, koncernchef i Danfoss, og Benedikte Leroy, vicedirektør i Dell Computer.

Demant løfter sløret for sin trådløse satsning

William Demant afslutter året stærkt

Demant-optakt: Nyt produkt og forventninger under luppen

l

Forsiden lige nu

Her er Novo Nordisks strategi for fremtiden

Novo Nordisk har lagt en plan for den fremtidige vækst i de forskellige dele af sin forretning. Der vil både være fokus på den traditionelle kerneforretning og nye områder, og så har selskabet intensiveret sin jagt på mulige opkøb.

Allergan sagsøgt for at vildlede patentkontor

Endnu engang er amerikanske Allergan havnet i en patenttvist om blockbusteren Restasis. Denne gang handler det dog ikke om selskabets såkaldte ”indianer-finte”, men derimod om vildledning af det amerikanske patentkontor.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier