MedWatch

Toshiba sælger medico fra

Japanske Toshiba er hårdt ramt af en regnskabsskandale, og det kan føre til et fuldstændigt frasalg af hele koncernens medicodivision i en tocifret milliardhandel.

Toshibas medicodivision kan være på vej til at skifte hænder. Ifølge Reuters så er der angiveligt planer om et komplet frasalg i modsætning til tidligere forlydender om et delvist salg.

Toshiba er midt en omfattende regnskabsskandale, der har ramt selskabet særdeles hårdt, og man har derfor brug for likviditet. Kilder tæt på processen siger, at Toshiba Medical er værdisat til mellem 3,54 og 4,42 mia. dollars, men at en potentiel budkrig kunne presse prisen helt op i 5,31 mia. dollars, svarende til 36,38 mia. kr.

KKR & Co, Canon, Fujifilm og Konica Minolta skulle således alle være røget videre i anden budrunde, som har deadline på fredag.

Toshiba Medical producerer diagnostisk udstyr, såsom røntgenudstyr og MRI-systemer, og er verdens næststørste producent af CT-scanningsmaskiner. Divisionen havde en årlig omsætning på 25,54 mia. kr. i regnskabsåret, der sluttede marts 2015.

Panasonic sælger sundhedspleje-afdeling

Siemens Healthcare ser store muligheder i Kina

Forsiden lige nu

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Biogen får også norsk nej til Spinraza

Prisen på lægemidlet Spinraza er urimelig høj, mener nu også den norske pendant til Medicinrådet, 'Beslutningsforum for nye metoder', der – ligesom Medicinrådet i Danmark – ikke vil anbefale midlet som standardbehandling.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier