Regnskabet for 2015 fra GN var som ventet, og der er ikke en finger at sætte på det. Udsigterne ser også godt ud, men det er priset ind i aktiekursen.

Det vurderer Økonomisk Ugebrev Formue.

"Den største begivenhed i forhold til selskabets udvikling de kommende år bliver nok fremlæggelse af en ny strategi," skriver ugebrevet, der oplyser, at 2016-strategien slutter i år og venter en ny strategi i løbet af andet halvår, "når også den nye CFO har lært virksomheden at kende".

Ny strategi

Ugebrevet vurderer derfor, at GN så småt står i et strategisk vadested men skønner, at noget tyder på, at fremtiden vil byde på mere integration mellem de to forretningsben.

"GN benyttede regnskabet til at lancere et nyt formål og en ny vision, som omfatter hele GN Store Nord og tager udgangspunkt i, at lyd bidrager til at forandre menneskers liv til det bedre. Det er en indikation af, at en ny strategi måske i højere grad vil integrere Resound og Netcom, hvilket også næsten i praksis betyder, at investorerne kan vinke farvel til idéen om, at en eller begge divisioner bliver frasolgt," skriver ugebrevet.

Hverken up- eller downside

Også på nøgletallene står GN for øjeblikket lidt i et vadested.

"Aktien synes fair prissat omkring kurs 130, hvor P/E for 2016 ligger omkring 17, mens P/E ved den tidligere kurstop omkring 155-160 svarer til (for høje) 21," skriver ugebrevet, der derfor vurderer, at der er begrænset upside i aktien, der lukkede i 128,50 kr. fredag.

Omvendt vurderer ugebrevet også, at downside er begrænset grundet det massive tilbagekøb og den fortsat stærke performance af Resound.

"Aktien er derfor som udgangspunkt først købsværdig på tilbagefald og kortsigtet salgsværdig på stigninger," konkluderer ugebrevet.

  Analytiker om GN Resound: ”Et selskab med stor selvtillid”

  GN-topchef vil kopiere succes til flere markeder

  GN Store Nord-aktien suser i vejret efter regnskab