MedWatch

Rundspørge placerer S&N som Europas mest oplagte opkøbsmål

Aktiehandlere og analytikere peger på det britiske medicoselskab Smith & Nephew som det mest oplagte opkøbsmål i Europa. En anden Coloplast-rival skulle fortsat være forbundet til en potentiel handel.

Rygterne har efterhånden svirret i lang tid, og ser ud ikke ud til at aftage: Smith & Nephew er et opkøbsmål.

Senest er det en rundspørge foretaget af Bloomberg blandt aktiehandlere og analytikere, der placerer selskabet som det mest oplagte opkøbsmål i Europa. En placering, som selskabet i øvrigt også fik i samme undersøgelse sidste år.

Smith & Nephew, der har en markedsværdi på omkring 14,6 mia. dollars, er gentagne gange blevet rygtet som værende tæt på at blive opkøbt af en anden Coloplast-rival, amerikanske Stryker. Senest i december, hvor den finansielle blog, Street Insider, mente at vide, at Stryker havde tilbudt omkring 18 mia. dollars for det britiske selskab.

Og ifølge Bloomberg sagde Stryker-topchef Kevin Lobo i denne måned, at M&A er en prioritet for virksomheden og skal bidrage til at fortsætte med at drive salgsvæksten.

Nye opkøbsrygter svirrer om Coloplast-rivaler

Coloplast-konkurrent i valutamodvind

Stryker på frierfødder i Europa

Rygter om salg af medicokæmpe tager til

Forsiden lige nu

MedWatch-indeks: Endnu en tung uge for biotekaktierne

Nedturen ser ud til at fortsætte for de danske biotekaktier, som alle oplevede kursfald i uge 47. Novo Nordisk ender for en efterhånden sjælden gangs skyld på toppen i MedWatch-indekset, efter at have givet markedet tiltro til fremtiden på sin kapitalmarkedsdag.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier