MedWatch

Pfizer overvejer frasalg af pumper

Det amerikanske medicinalselskab Pfizer overvejer efter sigende at frasælge Hospira-divisionen for pumper og andet medicinsk udstyr i en lukrativ milliardhandel.

Kilder tæt på det amerikanske medicinalselskab Pfizer siger, at selskabet overvejer at frasælge den division af pumper og andet medicoudstyr, som de fik i forbindelse med sidste års 17 mia. dollars store opkøb af Hospira. Det skriver Bloomberg.

Eftersigende vil handlen kunne indbringe Pfizer omkring 2 mia. dollars. Kilderne, der ønsker at forblive anonyme, fortæller, at selskabet stadig er meget tidligt i processen, og at detaljerne derfor stadig kan nå at ændre sig.

Analytikere har tidligere formodet, at Pfizer ville dele selskabet op, når først Hospiras produkter var blevet integreret i Pfizers egen forretning. De har dog primært spekuleret i, at der ville være tale om, at Pfizer ville frasplitte sin division af etablerede lægemidler fra den mere innovative division, som indeholder de fleste af selskabets nye store produkter.

Pfizer har ikke ønsket at kommentere.

Forsiden lige nu

MSD's Keytruda fejler i mavekræftstudie

Immunterapien Keytruda fra amerikanske Merck/MSD har ikke kunnet overgå kemoterapi i andenlinjebehandling af patienter med kræft i mave eller spiserør. Lægemidlet blev for få måneder siden godkendt i indikationen i tredje linje.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier