MedWatch

Pfizer overvejer frasalg af pumper

Det amerikanske medicinalselskab Pfizer overvejer efter sigende at frasælge Hospira-divisionen for pumper og andet medicinsk udstyr i en lukrativ milliardhandel.

Kilder tæt på det amerikanske medicinalselskab Pfizer siger, at selskabet overvejer at frasælge den division af pumper og andet medicoudstyr, som de fik i forbindelse med sidste års 17 mia. dollars store opkøb af Hospira. Det skriver Bloomberg.

Eftersigende vil handlen kunne indbringe Pfizer omkring 2 mia. dollars. Kilderne, der ønsker at forblive anonyme, fortæller, at selskabet stadig er meget tidligt i processen, og at detaljerne derfor stadig kan nå at ændre sig.

Analytikere har tidligere formodet, at Pfizer ville dele selskabet op, når først Hospiras produkter var blevet integreret i Pfizers egen forretning. De har dog primært spekuleret i, at der ville være tale om, at Pfizer ville frasplitte sin division af etablerede lægemidler fra den mere innovative division, som indeholder de fleste af selskabets nye store produkter.

Pfizer har ikke ønsket at kommentere.

Forsiden lige nu

Novo-direktør: Det kan man ikke gøre meget bedre

Et amerikansk ekspertpanel under FDA stemte onsdag så godt som enstemmigt for en godkendelse af Novo Nordisks lægemiddelhåb semaglutid. Det vakte stor glæde i selskabets hovedkvarter, hvor forskningsdirektør Mads Krogsgaard Thomsen fulgte seancen med flere hundrede kolleger.

Sydbank: Eksperter ser semaglutid som den førende GLP-1-analog

Ifølge Sydbank-analytiker Søren Løntoft Hansen var de eksperter, som onsdag aften anbefalede en amerikansk godkendelse af Novo Nordisks lægemiddelhåb semaglutid, meget tilfredse med både effekt- og hjertekardata på midlet. Han forventer en kursstigning fra morgenstunden og en godkendelse til december.

Amerikansk Novo-rival sætter sig selv til salg

Novo Nordisks nærmeste rival på det amerikanske marked for fedmebehandling sår tvivl om sin egen overlevelse og lægger blandt andet op til, at et salg eller en fusion kan komme på tale.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier