MedWatch

Amerikansk storaktionær sælger GN-aktier

En stor amerikansk kapitalforvalter har solgt ud af sin aktiebeholdning i den danske høreapparatkoncern GN Store Nord og kommer under 10 pct.

En af GN Store Nords storaktionærer har reduceret sin beholdning af det danske selskabs aktier.

Det fortæller GN i en meddelelse til fondsbørsen tirsdag.

Det er den store amerikanske kapitalforvalter T. Rowe Price, der har solgt GN-aktier og nu ejer 15,95 mio. af slagsen, svarende til 9,83 pct. af selskabet.

T. Rowe Price har sidst oplyst om sin ejerandel i januar 2015, hvor fonden øgede sin andel til netop 10 pct.

GN-aktien er startet 2016 i relativt god form og ligger tirsdag 2,2 pct. højere end før nytår, mens C20 Cap-indekset i samme periode er faldet 5,3 pct.

GN Resound skruer op for andelen hos amerikanske veteraner

Høreapparatgiganter indgår forlig

GN-formand afviser slinger i valsen

Forsiden lige nu

Danmark får første bioteknotering siden 2010

For første gang siden Zealand Pharma gik på børsen i 2010, kommer der nu en dansk bioteknotering. Orphazyme har tirsdag indledt børsprocessen med den såkaldte intention-to-float til fondsbørsen.

Dommer bortkaster J&J-milliarddom

For anden gang på under en uge bliver en dom mod Johnson & Johnson i de såkaldte talkumsager nu omstødt. Denne gang handler det om en dom til 2,5 mia. kr.

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Leo Pharma-handel og prostatakræftmiddel sikrer Astellas rekordår i Norden

Den japanske medicinalkoncern Astellas Pharma har så godt som fordoblet sin omsætning i Skandinavien og de baltiske lande på et halvt årti. Det skyldes i høj grad prostatakræftmidlet Xtandi, som man lancerede for nogle år siden og netop nu er ved at udvide potentialet for. Samtidig har en stor handel med danske Leo Pharma fordoblet nettoresultatet for Astellas Pharma A/S i det seneste regnskabsår.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier