MedWatch

Finanshuse løfter WD-kursmål efter meddelelse

Seks finanhuse har alle løftet kursmålet på den danske høreapparatproducent William Demant i kølvandet fra selskabets kvartalsmeddelelse.

Børshuset Carnegie sænker anbefalingen af William Demant til "hold" fra "køb". Kursmålet løftes derimod med en femmer til 615 kr. Det fremgår af data fra Bloomberg News.

Høreapparatkoncernens aktie er fredag formiddag sunket til bunds blandt eliteaktierne i C20 Cap efter et fald på 3,1 pct. til 613,50 kr.

Handelsbanken Capital Markets har ligeledes sænket sin anbefaling af William Demant til nu "akkumuler" fra "køb". Danske Bank har hævet sit kursmål for aktien til 640 kr. fra 570. kr. og fastholdt anbefalingen "hold".

Torsdag faldt William Demant 0,2 pct. efter sin kvartalsopdatering, hvori udviklingen i årets første ni måneder blev beskrevet som tilfredsstillende. Blandt andet oversteg væksten i engrossalget den generelle markedsvækst, og forventningerne til helåret om et driftsoverskud (EBIT) i størrelsesordnen 1,8-2,0 mia. kr. blev fastholdt.

 

Storbank mere skeptisk overfor William Demant

”Jamen, vi har i og for sig ikke så meget, vi har prøvet at skrive det hele, så hvis du læser den, så tror jeg sådan set, at det står der"

Analytiker: Toppen af Demants forventninger bliver svære at nå

William Demant fastholder forventningerne

Forsiden lige nu

GSK får FDA nik til potentiel revolutionerende HIV-behandling

GSK har fået grønt lys fra de amerikanske lægemyndigheder, FDA, til selskabets mest lovende HIV-middel. Tilladelsen kan være indledningen til et paradigmeskifte inden for HIV-behandling, idet behandlingen reducerer antallet af lægemidler, patienterne behøver at tage.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier