Log ind

Storbank ser enormt potentiale i norsk biotekklynge

5620822324_52164f9bda_o.jpg Medicinal & Biotek:

Storbanken DNB mener, at Oslo Cancer Cluster har udviklet sig til en af de allerstærkeste biotekklynger i Europa. Den norske life science-industri er i det hele taget ved at være moden, særligt efter tyske Bayers milliardovertagelse af et norsk biotekselskab for få år siden, lyder det fra bankens seniorrådgiver på sundhedsområdet.

Chemometec i flad udvikling

ChemoMetec PR1.jpg Medico & Rehab:

Organisationsændringer i USA og vanskeligere markedsvilkår i nogle europæiske lande betyder, at Chemometec i det første halvår kommer i hus med en flad udvikling på toplinjen. Opmærksomheden retter sig nu mod dets nye potentielle bestsellerprodukt. (Opdateret 9.33)

GN-topchef: Vi er godt rustede til at levere

Anders Hedegaard til Escenic 1.jpg Medico & Rehab:

Der er ambitioner om mere vækst hos GN Store Nords høreapparatdivision GN Hearing i det kommende år. Det skal blandt andet hentes i de lande, hvor man endelig har knækket nødden og så fra selskabets helt nye produktfamilie af trådløse høreapparater, der lanceres senere i år.

EMA er del af regeringens sundhedspolitiske dagsorden for 2017

Ellen Trane Nørby6.jpg Medicinal & Biotek:

Sundhedsminister Ellen Trane Nørby kan fortælle om regeringens sundhedspolitiske dagsorden det kommende år, som omhandler en national life science-strategi, sundheds-it, Medicinrådet og ikke mindst bestræbelserne på at få EMA til Danmark. ”Man skal også være klar over, at selv om alting taler for, så ender det måske alligevel et andet sted,” lyder vurderingen fra EU-kommissær Margrethe Vestager.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE