MedWatch

Medico & Rehab

Dansk epilepsialarm er blevet solgt til USA

Selskabet Ictalcare, der har Coloplast i ejerkredsen og har udviklet en særlig epilepsialarm, har solgt sine aktiver til et amerikansk selskab. Det er konklusionen på en strategisk proces, som har varet i flere år.

Milliontab tynger medicoselskabs egenkapital

Både 2015 og 2016 bød på markante milliontab i medicoselskabet Nanovi, og det har medført en negativ egenkapital på 8,4 mio. kr. og en gæld på små 13 mio. kr. Der er ikke meget der tyder på, at de økonomiske resultater er blevet bedre i 2017, men adm. direktør Jesper Boysen øjner lys for enden af tunnellen og er i fuld gang med at rejse flere penge.

Nanovi vil lancere kræftmarkør i 2018 efter to års forsinkelse

Det danske selskab Nanovi havde egentlig fået CE-mærkning for sit hovedprodukt i Europa i foråret 2016, men godkendelsen blev siden rullet tilbage. Adm. direktør Jesper Boysen håber at være tilbage på sporet igen med produktet i 2018 - denne gang med en bredere indikation.

GN-topprodukt hitter hos veteraner

Høreapparatskoncernen GN-Hearing har i november måned øget sin markedsandel markant blandt de amerikanske krigsveteraner i USA. Og det skyldes navnlig debuten for GN’s nye topprodukt, Resound Linx 3D, hos veteranerne.

Formand: Coloplast har større frihed til at foretage opkøb

Ifølge bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen har han og hans kollegaer givet ledelsen i Coloplast større bevægelsesfrihed med den seneste strategijustering i starten af november. Strenge krav om forbedringer i driftsmarginen er fjernet, og det kan åbne op for flere opkøb, siger han til Børsen.

ATP roser Coloplasts nye strategi

Aktiechef i ATP, Claus Wiinblad, mener, at medicokkæmpen Coloplast gør det rigtige, selvom det koster på lønsomheden på kort sig, skriver Børsen.

Dansk EU-organ vil opruste trods manglende bemyndigelse

Presafe, Danmarks eneste EU-organ til godkendelse af medicinsk udstyr, vil ikke blive bemyndiget efter den nye medicoforordning i 2020, men alligevel planlægger moderorganisation at opruste i Danmark for at imødekomme presset fra de nye EU-regler.

Britisk Novo-selskab ændrer struktur

Den britiske medicoselskab Convatec, som er en væsentlig rival til Coloplast og har Novo Holdings i ejerkredsen, lægger nu sine fire forretningsdele ind under dedikerede franchises i koncerndirektionen. Det medfører en række ændringer i ledelsen.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier