Log ind

”Man skal huske på, at investeringer er en langsigtet forretning”

Kasim_Kutay.jpg Medicinal & Biotek:

Selvom både værdien af aktiverne og resultatet er faldet markant i 2016, så er den nye topchef i Novo A/S, Kasim Kutay, yderst optimistisk på selskabets vegne. På den lange bane går det godt, siger han. Samtidig er man klar til at øge sine investeringer og bygge bro mellem to af sine investeringshold.

"Man får noget på spil, når man stikker snuden frem"

ok-lars-rasmussen.jpg Medico & Rehab:

Interview: Coloplasts topchef Lars Rasmussen står i dag i spidsen for et fundamentalt andet selskab, end han overtog i 2008. I dag handler det om vækst – og selskabets 2020-mål er yderst ambitiøse. Topchefen fortæller her om ambitioner og risiko – og om der står en arvtager klar i kulissen til at overtage direktørposten efter ham.

Test din MedIQ

Lars Fruergaard Jørgensen5.jpg MedWatch:

Har du fulgt ordentligt med i life science-branchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og muligvis vinde en iPad Mini.

Abena satser stort på intelligent ble

Preben Terp-Nielsen - Kreditering Anders Brohus.jpg Medico & Rehab:

Det sønderjyske milliardomsættende familieforetagende Abena satser med investering i et amerikansk firma på, at verdens første intelligente ble hurtigt kan bidrage væsentligt til toplinjen. En toplinje, som ikke helt når op på det niveau, man havde sat næsen op efter.

Storbank ser enormt potentiale i norsk biotekklynge

5620822324_52164f9bda_o.jpg Medicinal & Biotek:

Storbanken DNB mener, at Oslo Cancer Cluster har udviklet sig til en af de allerstærkeste biotekklynger i Europa. Den norske life science-industri er i det hele taget ved at være moden, særligt efter tyske Bayers milliardovertagelse af et norsk biotekselskab for få år siden, lyder det fra bankens seniorrådgiver på sundhedsområdet.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE