MedWatch

Medico & Rehab

Oticon Medical-direktør: Implantatforretningen er en fantastisk industrihistorie

Danmark har traditionelt haft en særposition på høreapparater, men har hidtil ikke haft nævneværdige aktiviteter indenfor høreimplantater. Ikke før nu i hvert fald, hvor Oticon Medical lancerer nyeste skud på stammen, høreimplantatet Neuro 2. Og det er en fantastisk dansk industrihistorie, lyder det fra adm. direktør i Oticon Medical, Jes Olsen.

GN-direktør: At være først er kernen i vores DNA

Den danske høreapparatkoncern GN Hearing har været først med en række nye innovationer. Og det er en helt bevidst strategi, siger selskabets adm. direktør. For kundernes orienterer sig efter de nyeste features på markedet. Image er blevet et stadig vigtigere parameter, mener analytiker.

Widex-direktør: Oprustning på marketing er nødvendig

For høreapparatsvirksomheder er det altafgørende konstant at kunne præsentere nye produkter og nye platforme, men hvis ikke man formår at sælge og markedsføre sine produkter, er man lige vidt. For at gøre sig klar til kommende lanceringer, har Widex derfor oprustet på sine salgs- og marketingsaktiviteter.

Widex-direktør: Ny bluetooth-standard er vejen frem

På trods af at schweiziske Sonova lader til at have lagt sig i førepositionen, når det kommer til trådløs streaming i høreapparaterne, lader danske Widex sig ikke afskrække. Widex' adm. direktør forventer at en ny bluetooth stardard er inden for rækkevidde.

PNN Medical tjener penge igen – og nu skal det vare ved

Det danske medicoselskab PNN Medical har for første gang i tre år præsenteret et positivt nettoresultat. Det skyldes i særdeleshed, at man har etableret direkte salg af sit særlige urologi-produkt på det store britiske marked, og det giver forhåbninger om, at selskabet også vil være profitabelt i fremtiden, siger adm. direktør Casper Saxenfelt.

Sonova-chef: Nye tilpasningsystemer kræver direkte kontakt

Schweiziske Sonova har ligesom flere af konkurrenterne lanceret en løsning med såkaldt "remote fine tuning", hvor audiologer kan tilpasse høreapparater på afstand. Sonovas løsning har dog en helt klar fordel i forhold til, hvad konkurrenterne tilbyder, lyder det fra adm. direktør Lukas Braunschweiler.

EUHA-optakt: Det skal vi holde øje med

Når det i morgen går løs på høreapparatsmessen EUHA i Nürnberg, er det især værd at holde øje med selskabernes status på remote fine tuning-teknologier, genopladelige batterier og det kommende over the counter-marked i USA. De helt store produktlanceringer skal vi nok ikke forvente, vurderer analytiker.

Danske rehabselskaber flokkes til det tyske marked

De danske producenter af hjælpemidler søger i stigende grad vækst fra salg i Tyskland. Det gælder etablerede koncerner som Guldmann, der investerer i Tyskland på ny, såvel som de helt små opstartsvirksomheder, der tager deres første skridt på markedet.

Novo-ejet Coloplast-konkurrent nedjusterer

Den britiske medicoproducent Convatec, delvist ejet af Novo Holdings og en stor konkurrent til Coloplast, nedjuster forventningerne til året – det får aktien til at styrtdykke.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier