MedWatch

Novos Tresiba får baghjul af kopiprodukt i USA

Novo Nordisks seneste insulinhåb Tresiba er blevet overhalet af kopiproduktet Basaglar fra konkurrenten Eli Lilly i USA, viser nye recepttal.

Jubelstemningen er muligvis ved at aftage hos den danske diabeteskoncern Novo Nordisk efter sidste uges optur. For nu viser nye recepttal fra Bloomberg Intelligence, at det amerikanske insulinhån Tresiba er blevet overhalet af kopiproduktet Basaglar fra Eli Lilly. Det skriver Berlingske Business.

I tredje kvartal blev der udskrevet knap 470.000 recepter på Tresiba, mens Basaglar blev udskrevet næsten 480.000 gange.

Ifølge aktieanalytiker i Sydbank, Søren Løntoft Hansen, har Novo Nordisk og Tresiba brug for en ny fortælling. Derfor vil en mulig opdatering af Tresibas amerikanske indlægsseddel også være et kærkomment nyt salgsargument.

"Mit indtryk er, at Novo Nordisk er udfordret i forhold til at få læger og diabetikere til at forstå, hvad forskellen på Tresiba og de øvrige midler egentlig er. Novo mangler en nøgle til at få lukket op for Tresibas potentiale på det amerikanske marked," siger Søren Løntoft Hansen til avisen.

Novo-direktør: Det kan man ikke gøre meget bedre

Novo Nordisk vinder markedsandele i USA

Ekspertkomité støtter opdatering af Tresibas indlægsseddel

Forsiden lige nu

”Jeg har altid haft købmandsgenet i mig"

Karrierevejen: Trods et tidligt karriereønske om at blive chauffør i den lokale bogbus er Pernille Hyldgaard nu havnet hos Coloplast i marketingafdelingen som director of consumer marketing & activation efter job hos blandt andre B&O og Royal Copenhagen. Hendes bedste karriereråd er at tage det roligt. Så skal tingene nok komme.

Amplifon vil sælge produkter under eget navn i 2018

Italienske Amplifon, verdens største forhandler af høreapparater, vil have produkter under eget navn, og arbejder nu sammen med tre af verdens største høreapparatkoncerner om at lave produkter til Amplifons portefølje. (Opdateret 10.50)

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier