MedWatch

Johnson & Johnson indgår hepatitis-alliance

Den amerikanske medicinalkoncern Johnson & Johnson har indgået en samarbejdsaftale med et lille biotekselskab omkring hepatitis B og potentielt også en række andre infektionssygdomme.

Det lille biotekselskab Arcturus Therapeutics sidder på så spændende en teknologi, at amerikanske Johnson & Johnson nu har startet et partnerskab med selskabet omkring infektionssygdomme.

I en pressemeddelelse oplyser Arcturus, at aftalen i første gang går på at udvikle og kommercialisere nye terapier mod hepatitis b. Det skal ske ved hjælp af Arcturus’ to proprietære platforme, UNA og LUNAR. Aftalen indeholder også en mulighed for at udvide samarbejdet til andre infektionsygdomme og luftvejssygdomme.

Arcturus står til at modtage en forhåndsbetaling for samarbejde, samt forskningsstøtte samt en række milepælsbetalinger inden for både det prækliniske arbejde, udviklingsarbejdet og eventuelle salg. Det fremgår dog ikke, hvor store disse er.

Johnsons & Johnson vil tage alt ansvar for udviklingsomkostninger og alle kommercialiseringsomkostninger i forbindelse med programmet.

Johnson & Johnson opjusterer forventningerne

Johnson & Johnson dropper to blockbuster-kandidater

Janssen får udvidet godkendelse af psoriasis-blockbuster

Forsiden lige nu

”Jeg har altid haft købmandsgenet i mig"

Karrierevejen: Trods et tidligt karriereønske om at blive chauffør i den lokale bogbus er Pernille Hyldgaard nu havnet hos Coloplast i marketingafdelingen som director of consumer marketing & activation efter job hos blandt andre B&O og Royal Copenhagen. Hendes bedste karriereråd er at tage det roligt. Så skal tingene nok komme.

Amplifon vil sælge produkter under eget navn i 2018

Italienske Amplifon, verdens største forhandler af høreapparater, vil have produkter under eget navn, og arbejder nu sammen med tre af verdens største høreapparatkoncerner om at lave produkter til Amplifons portefølje. (Opdateret 10.50)

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier