MedWatch

Bank anbefaler ALK-aktionærer at reducere op til ny strategi og studie

Handelsbanken Capital Markets er usikker på markedets reaktion på en kommende ny strategi for ALK og anbefaler aktionærer at reducere deres beholdning.

ALK-Abelló er stadig ikke inde i varmen hos Handelsbanken Capital Markets, der fastholder anbefalingen "reducer" og et kursmål på 981 kr. op til et par begivenheder, herunder annonceringen af selskabets nye strategi.

"Vi er lidt usikre på, hvordan denne strategi vil blive modtaget af markedet, især hvis det ses, at der kræves ekstern finansiering," skriver Handelsbanken i sin publikation "Børsnyt".

Ud over strategien venter banken opmærksomhed om opstarten af et studie med selskabets husstøvmidetablet i børn.

"Vi vurderer, at dette studie er nøglen til at få succes på det amerikanske marked, og isoleret kan denne begivenhed blive en moderat positiv kurstrigger for aktien," mener Handelsbanken.

ALK-aktien lukkede fredag i 1030 kr. efter et fald på 0,2 pct.

ALK-direktør: Indtjeningen i Japan er omkostningsfri

ALK får godkendt ny tablet i Japan

ALK-topchef: Det kan ikke sammenlignes med Stallergenes

ALK indstiller produktion efter påbud fra de franske sundhedsmyndigheder

ALK-direktør: Det er monstergode data

ALK kommer i mål med vigtigt træpollenstudie

Forsiden lige nu

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejdet med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe med selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Biogen får også norsk nej til Spinraza

Prisen på lægemidlet Spinraza er urimelig høj, mener nu også den norske pendant til Medicinrådet, 'Beslutningsforum for nye metoder', der - ligesom Medicinrådet i Danmark - ikke vil anbefale midlet som standardbehandling.

Sivantos-ledelse vil ikke sælge sminket lig

Efter en foreløbig lavere omsætningsvækst i 2017 end året før ligger et frasalg eller en børsnotering af høreapparatproducenten Sivantos ikke lige for for ejeren, den svenske kapitalfond EQT.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier