MedWatch

Leo Pharma i strategisk samarbejde med dansk data-selskab

Københavner-selskabet Grit42 har indgået et samarbejde med Leo Pharma om opdagelsen af nye lægemidler på baggrund af dataanalyse.

I et forsøg på at styrke opdagelsen af potentielle nye lægemidler har Leo Pharma allieret sig med det danske selskab Grit42, der har specialiseret sig i dataanalyse på lægemiddelområdet.

Det oplyser partnerne i en pressemeddelelse.

"Vi ser et stort potentiale i at anvende den nyeste og bedste datahåndtering og -integration til at løfte vores forskningsaktiviteter og styrke vores beslutningsgrundlag," siger Thorsten Thormann, underdirektør for Leo Pharmas produktudvikling, i meddelelsen.

Grit42 har udviklet en softwareplatform, der gør det enkelt at håndtere, analysere og visualisere store datamængder relateret til præklinisk forskning, herunder data fra dyre- og reagensglasforsøg.

Grit42 samarbejder i forvejen med blandt andre Lundbeck og Ferring.

Leo vinder dansk pris for digital innovation

Løven indgår nyt samarbejde i Boston

Forsiden lige nu

Disse virksomheder får lov at dyrke cannabis i Danmark

Lægemiddelstyrelsen har offentliggjort navnene på det ene selskab, som indtil nu har fået tilladelse til at dyrke det såkaldte cannabismellemprodukt, der er en forarbejdet udgave af råproduktet. Derudover har 11 selskaber har fået tilladelse til at dyrke cannabis.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier