MedWatch

Karsten Ree køber op i Dandrit

En af de mest kritiske Dandrit-aktionærer har øget sin ejerandel af selskabet betragteligt i håbet om at vinde noget at det tabte tilbage.

Milliardæren Karsten Ree ejer nu mere end 16 pct. af biotekselskabet Dandrit.

Det fremgår af virksomhedens regnskab, skriver Dagbladet Børsen.

Karsten Ree har ellers tidligere kaldt sin oprindelige investering på 20 mio. kr for en fejl, og i avisen understreger han, at han fortsat ikke er stor fan af hverken selskabet eller dets ledelse.

"Jeg er blevet en af de største aktionærer alene fordi, jeg kan se en mulighed for at få noget af det tabte hjem igen. Og så må man nogle gange smide flere penge i puljen," siger Karsten Ree til avisen.

Ifølge Børsen arbejder Dandrit på en fusion med Enochian Biopharma, der ligesom det danske selskab arbejder på en kur mod HIV.

Dandrit er noteret OTC-børsen i USA.

Dandrit-top i strid om millionudbetaling

Bortvist Dandrit-chef tilbage i folden

Pandora-milliardær skyder millioner i Dandrit

Bortvist Dandrit-direktør får ny bestyrelsespost

Milliardærklubben bliver smidt ud af Dandrit

Forsiden lige nu

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejdet med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe med selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Biogen får også norsk nej til Spinraza

Prisen på lægemidlet Spinraza er urimelig høj, mener nu også den norske pendant til Medicinrådet, 'Beslutningsforum for nye metoder', der - ligesom Medicinrådet i Danmark - ikke vil anbefale midlet som standardbehandling.

Sivantos-ledelse vil ikke sælge sminket lig

Efter en foreløbig lavere omsætningsvækst i 2017 end året før ligger et frasalg eller en børsnotering af høreapparatproducenten Sivantos ikke lige for for ejeren, den svenske kapitalfond EQT.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier