MedWatch

Karsten Ree køber op i Dandrit

En af de mest kritiske Dandrit-aktionærer har øget sin ejerandel af selskabet betragteligt i håbet om at vinde noget at det tabte tilbage.

Milliardæren Karsten Ree ejer nu mere end 16 pct. af biotekselskabet Dandrit.

Det fremgår af virksomhedens regnskab, skriver Dagbladet Børsen.

Karsten Ree har ellers tidligere kaldt sin oprindelige investering på 20 mio. kr for en fejl, og i avisen understreger han, at han fortsat ikke er stor fan af hverken selskabet eller dets ledelse.

"Jeg er blevet en af de største aktionærer alene fordi, jeg kan se en mulighed for at få noget af det tabte hjem igen. Og så må man nogle gange smide flere penge i puljen," siger Karsten Ree til avisen.

Ifølge Børsen arbejder Dandrit på en fusion med Enochian Biopharma, der ligesom det danske selskab arbejder på en kur mod HIV.

Dandrit er noteret OTC-børsen i USA.

Dandrit-top i strid om millionudbetaling

Bortvist Dandrit-chef tilbage i folden

Pandora-milliardær skyder millioner i Dandrit

Bortvist Dandrit-direktør får ny bestyrelsespost

Milliardærklubben bliver smidt ud af Dandrit

Forsiden lige nu

Milliontab tynger medicoselskabs egenkapital

Både 2015 og 2016 bød på markante milliontab i medicoselskabet Nanovi, og det har medført en negativ egenkapital på 8,4 mio. kr. og en gæld på små 13 mio. kr. Der er ikke meget der tyder på, at de økonomiske resultater er blevet bedre i 2017, men adm. direktør Jesper Boysen øjner lys for enden af tunnellen og er i fuld gang med at rejse flere penge.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier