MedWatch

Medstifter: Genmab eksisterer ikke om fem år

En af Genmabs medstiftere er overbevist om, at det succesfulde danske biotekselskab bliver opslugt af en større aktør inden for de kommende fem år.

Biotekinvestoren Florian Schönharting, der blandt andet har været med til at stifte Genmab, er overbevist om, at selskabet er lukket og slukket inden for det kommende halve årti.

Det skriver Børsen.

Men det er bestemt ikke fordi, at Florian Schönharting ikke har fidus til sit tidligere selskab. Han mener derimod, at en større aktør vil opkøbe det danske selskab på et tidspunkt i løbet af de kommende fem år.

"Jeg tror ikke, at de (Genmab, red), kommer til at leve så længe. Der er enorm kapital, som godt kender historien, og de vil tage det (Genmab, red) ud af bordet og fjerne det," siger medstifteren til Børsen.

Florian Schönharting har tidligere sagt, at Genmab-aktien burde runde kurs 2000 allerede i år, og selvom han over for erhvervsmediet trækker lidt i land i forhold til tidshorisonten, så holder han fast i det kursmål. Aktien lukkede tirsdag i kurs 1421.

Aktieekspert: Flere selskaber kan være ude efter Genmab

Efter forfejlet opkøbsforsøg kan Genmab komme i sigtekornet

Nordea: Fejlet Genmab-studie kan være en købsmulighed

Forsiden lige nu

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejdet med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe med selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Biogen får også norsk nej til Spinraza

Prisen på lægemidlet Spinraza er urimelig høj, mener nu også den norske pendant til Medicinrådet, 'Beslutningsforum for nye metoder', der - ligesom Medicinrådet i Danmark - ikke vil anbefale midlet som standardbehandling.

Sivantos-ledelse vil ikke sælge sminket lig

Efter en foreløbig lavere omsætningsvækst i 2017 end året før ligger et frasalg eller en børsnotering af høreapparatproducenten Sivantos ikke lige for for ejeren, den svenske kapitalfond EQT.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier