MedWatch

Pfizer overvejer salg af division for håndkøbsmedicin

Consumer Healthcare-divisionen i Pfizer kan være på vej ud af selskabet.

Verdens største medicinalvirksomhed, amerikanske Pfizer, overvejer, hvad der i fremtiden skal ske med divisionen for håndkøbsmedicin, "Consumer Healthcare".

Og det kan ende med en helt eller delvis adskillelse fra selskabet gennem et spin-off, salg eller en anden form for transaktion, skriver Bloomberg News.

"Selvom der er en stærk forbindelse mellem ”Consumer Healthcare”-divisionen og elementer af vores kerne-biofarmaceutiskforretning, er det også adskilt nok fra vores kerneforretning til, at der er et potentiale for, at værdien kan blive fuldt realiseret uden for selskabet," siger administrerende direktør for Pfizer, Ian Read, ifølge Bloomberg News i en pressemeddelelse.

Medicinalvirksomheden har hyret Centerview Partners, Guggenheim Secrutities og Morgan Stanley som rådgivere til et muligt frasalg af divisionen, som i 2016 havde en omsætning på 3,4 mia. dollar.

Potent regnskab fra Pfizer

Forsiden lige nu

GSK får FDA nik til potentiel revolutionerende HIV-behandling

GSK har fået grønt lys fra de amerikanske lægemyndigheder, FDA, til selskabets mest lovende HIV-middel. Tilladelsen kan være indledningen til et paradigmeskifte inden for HIV-behandling, idet behandlingen reducerer antallet af lægemidler, patienterne behøver at tage.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier