MedWatch

Manglende udvalgsformænd til Medicinrådet ventes snart på plads

Dansk Selskab for Klinisk Onkologi forventer snart at kunne sætte navn på tre kandidater til ledige formandsposter i Medicinrådets fagudvalg.

Medicinrådets jagt på formænd til de rådgivende fagudvalg ser - for en stund - ud til snart at være løst, skriver Dagens Pharma.

På vegne af Lægevidenskabelige Selskaber (LVS) har kræftlægernes faglige selskab, Dansk Selskab for Klinisk Onkologi (DSKO), fundet tre kandidater, der er interesseret i den ledige formandspost for Medicinrådets fagudvalg for brystkræft, lungekræft og æggestokkræft.

»Jeg har tre konkrete navne på personer, der har udvist interesse. Et tilsagn og to der fortsat overvejer deres kandidatur. Så jeg er optimistisk i forhold til at finde egnede kandidater til de tre formandsposter,« siger Lars Henrik Jensen, formand for DSKO, til mediet.

Indstillingerne skal efter planen drøftes på Medicinrådets møde 12. oktober.

Regioner bakker op om Medicinrådets løsningsforslag

Læger har fundet tre formandskandidater til Medicinrådets fagudvalg

Medicinrådets løsningsforslag skydes ned af læger og industri

Forsiden lige nu

ABG: Konkurrenter kan have skabt uro om Darzalex-prognose

Problemer er fortsat for Genmab-aktien i kølvandet på hæmatologikonferencen ASH i denne uge, primært på baggrund af stærke data fra en CAR-T-celleterapi mod knoglemarvskræft. Aktien har torsdag eftermiddag mistet mere end 14 pct. af sine værdi i forhold til inden konferencen.

Novos nye partner har fokus på neurologiske sygdomme

Novo Nordisk har netop indgået en mulig milliardaftale med et belgisk selskab om et eksperimentel lægemiddel mod diabetes og NASH. Men biotekselskabets arbejde har ellers mere berøring med sygdomsområder, som to andre danske selskaber fokuserer på.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier