MedWatch

Manglende udvalgsformænd til Medicinrådet ventes snart på plads

Dansk Selskab for Klinisk Onkologi forventer snart at kunne sætte navn på tre kandidater til ledige formandsposter i Medicinrådets fagudvalg.

Medicinrådets jagt på formænd til de rådgivende fagudvalg ser - for en stund - ud til snart at være løst, skriver Dagens Pharma.

På vegne af Lægevidenskabelige Selskaber (LVS) har kræftlægernes faglige selskab, Dansk Selskab for Klinisk Onkologi (DSKO), fundet tre kandidater, der er interesseret i den ledige formandspost for Medicinrådets fagudvalg for brystkræft, lungekræft og æggestokkræft.

»Jeg har tre konkrete navne på personer, der har udvist interesse. Et tilsagn og to der fortsat overvejer deres kandidatur. Så jeg er optimistisk i forhold til at finde egnede kandidater til de tre formandsposter,« siger Lars Henrik Jensen, formand for DSKO, til mediet.

Indstillingerne skal efter planen drøftes på Medicinrådets møde 12. oktober.

Regioner bakker op om Medicinrådets løsningsforslag

Læger har fundet tre formandskandidater til Medicinrådets fagudvalg

Medicinrådets løsningsforslag skydes ned af læger og industri

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Johnson & Johnson indgår hepatitis-alliance

Den amerikanske medicinalkoncern Johnson & Johnson har indgået en samarbejdsaftale med et lille biotekselskab omkring hepatitis B og potentielt også en række andre infektionssygdomme.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier