MedWatch

Onxeo sælger Validive i trecifret millionhandel

Fransk-danske Onxeo har valgt at afhænde rettighederne til selskabets lægemiddel Validive i en trecifret millionhandel.

Det dansk-franske biotekselskab Onxeo har valgt at afhænde de eksklusive globale licensrettigheder til midlet Validive, som fremover vil være ejet af Monopar Therapeutics.

Med aftalen kan Onxeo se frem til "substantielle" milepælsbetalinger på op til 108 mio. dollar samt royalties på det fremtidige salg, fremgår det af en meddelelse udsendt onsdag morgen.

Monopar Therapeutics kommer til at drive og finansiere al den resterende udvikling af Validive, ligesom selskabet kommer til at skulle tage ansvar for de regulatoriske og kommercielle aktiviteter.

Sidste år meddelte Onxeo, at det satte udviklingen af Validive op pause, indtil der var fundet en ny partner til det videre forløb - og det er altså nu sket med onsdagens aftale.

Hensigten med Validive er, at det skal kunne behandle oral mucositis, der er en betændelsestilstand i mundslimhinden, som kan ramme kræftpatienter, som modtager eksempelvis strålebehandling.

Onxeo dropper som en sten på børsen efter fejlslagent studie

Onxeo sætter udvikling af hovedaktiv på pause

Driftsomkostningerne stiger i Onxeo

Forsiden lige nu

EMA-chef får kritik for "partisk kampagne"

Direktøren for Det Europæiske Lægemiddelagentur beskyldes for at være lidt for smart og have skruet for hårdt på spin-knappen inden afgørelsen om placeringen af agenturet. Men medarbejderne elsker ham.

Skåninge raser over svensk regering i EMA-sag

I det sydlige Sverige er man fortørnede over, at Sverige ikke støttede Danmark bedre i kampen om at få Det Europæiske Lægemiddelagentur til København. Der bliver både brugt ord som kriminelt, svigt og ubegribeligt.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier