MedWatch

Headhunter: Lundbeck skal til udlandet i jagten på en ny topchef

De fleste kandidater til den ledige toppost i Lundbeck sidder formentlig i udenlandske virksomheder, vurderer headhunter.

Lundbecks næste topchef kan meget vel blive en udlænding.

Det vurderer Kjeld Birch, der er managing partner i headhunterfirmaet SAM Executive Search med særlig fokus på medicinalbranchen, skriver Berlingske Business.

»Jeg tror bestemt, at der bliver kigget mod udlandet. Der vil være nogle få relevante kandidater i Danmark og Sverige, men de fleste kandidater vil nok sidde i internationale virksomheder lige under den absolutte topledelse. Det vil bestemt være attraktivt for en udenlandsk leder at komme til en middelstor virksomhed i Skandinavien,« siger Kjeld Birch, der er managing partner i headhunterfirmaet SAM Executive Search med særlig fokus på medicinalbranchen.

Senioranalytiker Søren Løntoft Hansen, Sydbank, vurderer også, at medicinalselskabets bestyrelse kigger på mulige kandidater uden for huset, mens Steen Ernland, seniorpartner i headhuntervirksomheden Adaptum Partners, vurderer, at en intern ‘dark horse’ kan komme i spil.

Analytikerfrygt: Leder-exit i Lundbeck kan sprede sig

Fik du læst alt om Kåre Schultz' afgang?

Forsiden lige nu

EMA-chef får kritik for "partisk kampagne"

Direktøren for Det Europæiske Lægemiddelagentur beskyldes for at være lidt for smart og have skruet for hårdt på spin-knappen inden afgørelsen om placeringen af agenturet. Men medarbejderne elsker ham.

Skåninge raser over svensk regering i EMA-sag

I det sydlige Sverige er man fortørnede over, at Sverige ikke støttede Danmark bedre i kampen om at få Det Europæiske Lægemiddelagentur til København. Der bliver både brugt ord som kriminelt, svigt og ubegribeligt.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier