MedWatch

Kåre Schultz afviser for tidlig exit

Der er ikke tale om at være tarvelig, lyder det fra Lundbecks nu afgående adm. direktør Kåre Schultz, som er på vej mod et topjob hos Teva. Han afviser over for Børsen, at han er gået uden at gøre sit arbejde færdigt.

Kåre Schultz' fratræden kommer lige en postgang for tidligt. Det mener flere iagttagere, herunder aktieanalytikere, som ifølge Dagbladet Børsen mener, at topchefen forlader Lundbeck uden at gøre sit arbejde færdigt.

Blandt andet peger aktieanalytiker i Danske Bank, Martin Parkhøi på, at Kåre Schultz' afgang falder på et uheldigt tidspunkt, og at det er nogle år for tidligt.

Hovedpersonen selv afviser dog, at han forlader sit job uden at have gjort det færdigt.

"Jeg synes ikke, at jeg er tarvelig. Jeg synes, at jeg er professionel. Jeg mener egentlig, at jeg har gjort mit job, fuldstændigt som man kunne forvente, i den periode, jeg har været her, hvor jeg har skabt nogle gode resultater," siger Kåre Schultz til Dagbladet Børsen.

Han påpeger, at han efterlader Lundbeck med en klar strategi, som både medarbejdere og ledere forstår.

Investorerne har talt: Kåre Schultz er over 20 mia. kr. værd

"Jeg kan godt lide, når det er kompliceret og svært"

Turnaround-eksperten Kåre Schultz skal redde presset kopikæmpe

Forsiden lige nu

Genmab søger om ny godkendelse hos EMA

I Europa vil Genmab nu til at have hovedproduktet, Darzalex, godkendt til førstelinjebehandling for knoglemarvskræft. Det udløser en ny milepælsbetaling fra partneren Janssen. (Opdateret 13.35)

EMA-chef: Ansatte er lettede efter afklaring

Stemningen blandt de cirka 900 ansatte i EMA er god, efter der mandag kom afklaring om agenturets fremtid. Nu begynder de mere praktiske overvejelser om at flytte, lyder det fra EMA-direktør Guido Rasi, der frygter at miste op til en fjerdedel af agenturets ansatte.

Novo-topchef: Hjerte-kar-data har vendt trenden for Victoza

Efter udfordringer på det amerikanske marked er Novo Nordisks Victoza igen begyndt at tage markedsandele. Det sker efter indlægssedlen er blevet opdateret i forhold til hjerte-kar-hændelser, lyder det fra topchef, Lars Fruergaard Jørgensen.

Licensaftale kan indbringe svensk biotekselskab 525 mio kr

Stockholmvirksomheden Pledpharma har indgået en aftale med Solasia Pharma, der sikrer sidstnævnte eksklusive rettigheder til udvikling og kommercialisering af det svenske hovedaktiv i en række asiatiske lande. Forhånds- og milepælsbetalinger kan indbringe trecifret millionbeløb.

Rebien: "Vi kan være tilfredse"

Selvom Lars Rebien Sørensen ærgrer sig over, at EMA ikke kom til København, så glæder han sig over, at København nu i den grad er sat på landkortet som kompetent life science-klynge. Og han er knap så sur på svenskerne som regeringen.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier