MedWatch

Onxeo fejler leverkræftstudie i fase 3

Det dansk-franske biotekselskab Onxeo er ikke kommet i mål med et fase 3-studie med selskabets lægemiddelkandidat Livataq mod leverkræft.

Onxeos afsluttende fase 3-studie med lægemiddelkandidaten Livataq i leverkræft nåede ikke studiets primære endemål.

Det fremgår af en meddelelse fra det fransk-danske biotekselskab.

Livataq forlængede ikke, som Onxeo havde håbet, overlevelsen blandt patienterne. Den primære årsag var en uventet lang overlevelse blandt patienter i sammenligningsgruppen, der fik andre kræftmidler, skriver selskabet.

Livataq som enkeltmiddel viste ifølge Onxeo en tilsvarende effekt som gruppen af patienter, der fik anden behandling.

Når fase 3-studiets data er gennemanalyseret, vil Onxeo genindlede drøftelser med mulige partnere til Livataq, siger administrerende direktør Judith Greciet ifølge meddelelsen.

Onxeo frasælger to produkter uden for kerneforretningen

Onxeo har nyt underskud - fase 3-data nærmer sig

Onxeo scorer positive proof of concept-resultater

Forsiden lige nu

Genmab søger om ny godkendelse hos EMA

I Europa vil Genmab nu til at have hovedproduktet, Darzalex, godkendt til førstelinjebehandling for knoglemarvskræft. Det udløser en ny milepælsbetaling fra partneren Janssen. (Opdateret 13.35)

EMA-chef: Ansatte er lettede efter afklaring

Stemningen blandt de cirka 900 ansatte i EMA er god, efter der mandag kom afklaring om agenturets fremtid. Nu begynder de mere praktiske overvejelser om at flytte, lyder det fra EMA-direktør Guido Rasi, der frygter at miste op til en fjerdedel af agenturets ansatte.

Novo-topchef: Hjerte-kar-data har vendt trenden for Victoza

Efter udfordringer på det amerikanske marked er Novo Nordisks Victoza igen begyndt at tage markedsandele. Det sker efter indlægssedlen er blevet opdateret i forhold til hjerte-kar-hændelser, lyder det fra topchef, Lars Fruergaard Jørgensen.

Licensaftale kan indbringe svensk biotekselskab 525 mio kr

Stockholmvirksomheden Pledpharma har indgået en aftale med Solasia Pharma, der sikrer sidstnævnte eksklusive rettigheder til udvikling og kommercialisering af det svenske hovedaktiv i en række asiatiske lande. Forhånds- og milepælsbetalinger kan indbringe trecifret millionbeløb.

Rebien: "Vi kan være tilfredse"

Selvom Lars Rebien Sørensen ærgrer sig over, at EMA ikke kom til København, så glæder han sig over, at København nu i den grad er sat på landkortet som kompetent life science-klynge. Og han er knap så sur på svenskerne som regeringen.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier