MedWatch

Janssen opgiver svensk hepatitis-kandidat

Trængsel på markedet for behandling af hepatitis C får nu J&J-selskabet Janssen til at opgive lægemiddelkandidaten JNJ-4178, der udvikles sammen med svenske Medivir.

Johnson & Johnson-selskabet Janssen har ikke længere nogle planer om at føre hepatitis c-kandidaten JNJ-4178 til markedet trods igangværende kliniske forsøg med midlet.

Det meddeler den svenske partner på udviklingen af mildet, Medivir, i en pressemeddelelse.

"Selvom Janssens beslutning om ikke at gå videre med denne lovende behandling er uheldig, så ændrer den ikke på Medivirs fokus. Vi vil fortsat udvikle vores unikke pipeline inden for onkologi, og vi ser frem til at afslutte de aktuelle fase 2a-studier inden for behandling af slidgigt," siger adm. direktør Christine Lind i en udtalelse.

JNJ-4178 er en mulig kombinationsbehandling af hepatitis C, der kombinerer midlerne Olysio (simeprevir), odalasvir og AL-335 i én tablet.

Det potentielle lægemiddel afprøves aktuelt i fase 2-studier, som vil blive færdiggjort som planlagt.

Beslutningen om ikke at føre udviklingen af JNJ-4178 videre skyldes udsigterne til stigende konkurrence inden for behandlingsområdet, hvor der findes flere effektive behandlingsmuligheder.

Medivir frasælger hepatitis-rettigheder

Janssen indgår licensaftale med svensk selskab

J&J håber på lynbehandling af hepatitis C

Svenske Medivir udlicenserer hepatitis-rettigheder

Janssen dropper svensk hepatitis C-middel

Forsiden lige nu

Lægemiddelstyrelsen er skuffet, men glad for bronzen

Lægemiddelstyrelsens direktør Thomas Senderovitz er skuffet over, at København ikke skal huse EMA, men også stolt over at have snuppet "bronzemedaljerne". Han påpeger dog også, at der ligger masser af arbejde forude i forbindelse med flytningen af lægemiddelagenturet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier