MedWatch

Bank forventer kraftig negativ kursreaktion på Lundbeck-exit

Lundbeck-aktien har i 2017 kun kendt én retning, opad, men det kan - i hvert fald for en stund - vende i dag, hvor markedet reagerer på nyheden om, at topchef Kåre Schultz forlader selskabet.

Aktien i Lundbeck står til at falde kraftigt mandag, efter at det fra morgenstunden kom frem, at den administrerende direktør for medicinalkoncernen, Kåre Schultz, forlader sin stilling til fordel for et job hos det internationale medicinalselskab Teva.

Det vurderer Michael Friis Jørgensen, chefaktieanalytiker i Alm. Brand Markets, over for Ritzau Finans.

"Det kommer til at koste på aktiekursen i dag, og man kan godt frygte et fald på mere end 5 pct."

"På det sidste har man nok i aktien og værdiansættelsen købt sig lidt ind i Kåre Schultz og mulighederne for, at han bliver ved med at overraske positivt, i forhold til hvad der egentlig ligger i vækstperspektivet og pipelinen," siger Michael Friis Jørgensen, chefaktieanalytiker i Alm. Brand Markets.

Aktien i Lundbeck steg fredag 1,7 pct. til rekordkursen 411,80 kr.

Kåre Schultz forlader Lundbeck

Forsiden lige nu

Lægemiddelstyrelsen er skuffet, men glad for bronzen

Lægemiddelstyrelsens direktør Thomas Senderovitz er skuffet over, at København ikke skal huse EMA, men også stolt over at have snuppet "bronzemedaljerne". Han påpeger dog også, at der ligger masser af arbejde forude i forbindelse med flytningen af lægemiddelagenturet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier