MedWatch

Storbank: Semaglutid står over for stærk lancering

Nye opløftende fase 3-data får den svenske storbank til at spå en stærk lancering af Novo Nordisks nyeste diabetesmiddel, semaglutid, som kan blive godkendt i USA allerede i år.

Novo Nordisks nye diabetesmiddel, Semaglutid, står over for en stærk start på diabetesmarkedet, hvis den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, godkender midlet sent i 2017.

Det vurderer den svenske storbank SEB ifølge nyhedsbureauet Direkt, efter at Novo Nordisk har offentliggjort resultater fra et sammenligningsstudie, der viser, at Semaglutid er bedre til at kontrollere blodsukkeret og giver større vægttab end det konkurrerende middel Trulicity fra Eli Lilly.

Studieresultater beskrives af SEB som overbevisende i et notat, som bærer overskriften "Semaglutid vinder VM".

Ifølge SEB lover resultaterne også godt for resultater af fase 3-studiet med Novos tabletudgave af Semaglutid, som offentliggøres næste år.

SEB gentager anbefalingen "køb" af Novo-aktien, men løfter kursmålet til 345 kr. fra 330 kr.

Novos forskningschef: Semaglutid vinder altid

Sydbank: Særdeles stærke data for Novos nye håb

Nyt Novo-præparat spås store muligheder

Novo Nordisks store håb overgår ærkerivalen

Forsiden lige nu

NNE henter amerikansk landechef fra Novo

Novo Nordisks ingeniørselskab NNE har fået ny landechef i USA, efter den tidligere landechef sagde op for at blive finansdirektør i den danske allergikoncern ALK. Vedkommende er hentet i Novo-familien.

Lægemiddelstyrelsen er skuffet, men glad for bronzen

Lægemiddelstyrelsens direktør Thomas Senderovitz er skuffet over, at København ikke skal huse EMA, men også stolt over at have snuppet "bronzemedaljerne". Han påpeger dog også, at der ligger masser af arbejde forude i forbindelse med flytningen af lægemiddelagenturet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier