MedWatch

Shkrelis forsvarsadvokat kæmper med plettet image

Bedragerisagen omkring den tidligere medicinalboss Martin Shkreli løber i gang med to advokater, som prøver at male hver sit billede af den kontroversielle mand, der stadig har travlt med at brande sig selv på de sociale medier.

Det er to meget forskellige billeder, som der forsøges malet i bedragerisagen mod Martin Shkreli, den kontroversielle tidligere direktør for Turing Pharmaceuticals. Han er en af de helt centrale personer i debatten omkring medicinpriser i USA, og har også været kendt under den meget lidt flatterende titel ”verdens mest hadede mand.”

Billedet af Martin Shkreli som en grådig direktør, der udnytter syge mennesker, er et, som hans forsvarsadvokat har sine besværligheder med. Det har ført til store problemer i udvælgelsen af juryen, da Martin Shkreli efterhånden er så kendt, at det er svært at finde civile personer uden antipati imod ham.

Det skriver Bloomberg.

Forsvarsadvokaten, Benjamin Brafman, har tilsyneladende også travlt med at male Martin Skhrelis bombastiske onlineprofil, som et tegn på en excentrisk personlighed frem for noget, som er mere symptomatisk på direktørens forretningspraksis.

Den slags spin kan han også få godt brug for. Martin Shkreli er nemlig fortsat særdeles aktiv på de sociale medier, hvor han giver investeringsråd på youtube og tager imod spørgsmål fra beundrere og/eller iværksættere.

Kontroversiel farmachef forhindrer Turing-kup

Farmabranchen mest hadede mand varmer op til bedragerisag

FDA vil slå ned på selskaber, der "spiller" med systemet

Forsiden lige nu

Lægemiddelstyrelsen er skuffet, men glad for bronzen

Lægemiddelstyrelsens direktør Thomas Senderovitz er skuffet over, at København ikke skal huse EMA, men også stolt over at have snuppet "bronzemedaljerne". Han påpeger dog også, at der ligger masser af arbejde forude i forbindelse med flytningen af lægemiddelagenturet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier