Det amerikanske selskab Glooko, der udvikler digitale løsninger til diabetikere og blandt andet samarbejder med Novo Nordisk, har i denne uge rejst et trecifret millionbeløb til at udvikle sin teknologi og udbrede den i en række markeder.

Det skriver FierceBiotech.

Selskabet har således gennemført en serie-C-finansieringsrunde, hvor man har rejst 35 mio. dollars, eller 228 mio. kr. I spidsen for finansieringsrunde stod canadiske Georgien Partners, mens medicoselskaberne Insulet og Medtronic også er blandt investorerne, der har deltaget.

Glooko har udviklet en såkaldt diabetes management platform, som integrerer data fra en lang række medicinsk udstyr såsom blodsukkermålere og insulinpumper. De nyrejste millioner skal bruges til at forbedre selskabets muligheder inden for kunstig intelligens og dataanalyse, skriver mediet.

Glooko indgik tidligere på året et samarbejde, der går ud på at levere "individualiserede digitale løsninger, der kan hjælpe mennesker med diabetes med f.eks. at overholde deres behandling og holde blodsukkerniveauet under kontrol".

  Novo øger digital satsning med amerikansk aftale  

  Novos app-partner udvider data-samarbejde  

  Novos diabetesapp-partner indgår ny samarbejdsaftale