MedWatch

Jyske: Positivt studie kan sende Bavarian-vaccine på gaden i 2022

Bavarian Nordic får positive ord med på vejen af Jyske Bank.

Bavarians nylige studieresultater med luftvejsvaccinen MVA-BN-RSV er opløftende, og dataene øger muligheden for en lancering på markedet en håndfuld år ude i fremtiden.

Det vurderer Jyske Bank, der i forlængelse af studieresultaterne hæver kursmålet for Bavarian Nordic til 470 kr. fra 425 kr. og gentager anbefalingen "køb".

Banken kalder i en analyse resultaterne for opløftende og har nu inkluderet en sandsynlighed for 30 pct. for en lancering af MVA-BN-RSV, hvilket er baggrunden for det løftede kursmålet.

Chancevurderingen på 30 pct. er helt på linje med Nordeas syn på sagen, mens den amerikanske investeringsbank Jefferies har en sandsynlighed på 20 pct. i sin værdisætning af Bavarian Nordic.

Jyske Bank vurderer, at Bavarian Nordic formentlig skal finde en partner for at få midlet sendt på markedet, som efter bankens estimat kan komme på markedet i 2022. Inden da skal Bavarian gennem et fase 3-studie.

Det er en anelse mere optimistisk end Nordea, der ser en lancering i 2023.

Bavarian Nordic-aktien lukkede torsdag i 370,50 kr. og er steget 48,8 pct. i år.

Nordea: Bavarian-vaccine har 30 pct chance for lancering

Der kan være flere år til fase 3 for Bavarian

Der kan være flere år til fase 3 for Bavarian

Der kan være flere år til fase 3 for Bavarian

Forsiden lige nu

Lægemiddelstyrelsen er skuffet, men glad for bronzen

Lægemiddelstyrelsens direktør Thomas Senderovitz er skuffet over, at København ikke skal huse EMA, men også stolt over at have snuppet "bronzemedaljerne". Han påpeger dog også, at der ligger masser af arbejde forude i forbindelse med flytningen af lægemiddelagenturet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier