MedWatch

Lundbeck lancerer kinesisk offensiv

Salget i Kina kan stige med 150 pct frem mod 2025, vurderer Lundbecks kommercielle direktør, efter en godkendelse af et lægemiddel mod Parkinsons sygdom i Kina.

Medicinalkoncernen Lunbeck indleder i kølvandet på en vigtig lægemiddelgodkendelse af Parkinsons-midlet Azilect nu en offensiv i Kina.

Det skriver Berlingske Business.

»Vi har brugt rigtigt mange år på at opbygge vores forretning i Kina. Vi har i øjeblikket omkring 250 ansatte i Kina og skal ansætte yderligere 70 sælgere i forbindelse med vores Azilect-godkendelse. Når jeg kigger ind i 2018, regner jeg med, at vi vil have omkring 400 Lundbeck-medarbejdere i Kina,« siger Staffan Schüberg, der er koncerndirektør for Lundbecks kommercielle aktiviteter, til avisen.

Salget af Lundbeck-produkter er over de seneste fem år mere end tredoblet til ca. 800 mio. kr, og Lundbeck-direktøren forventer, at væksten vil fortsætte, således at virksomheden i 2015 vil omsætte for 150 pct. mere end niveauet i 2016.

Lundbeck overdrog i 2016 de europæiske rettigheder til salget af Azilect til partneren Teva.

Slutspurt fra Lundbeck sikrer stærkt år

Jackpot: Lundbeck opjusterer for tredje gang

Lundbeck godt på vej mod langsigtede mål

Forsiden lige nu

Lægemiddelstyrelsen er skuffet, men glad for bronzen

Lægemiddelstyrelsens direktør Thomas Senderovitz er skuffet over, at København ikke skal huse EMA, men også stolt over at have snuppet "bronzemedaljerne". Han påpeger dog også, at der ligger masser af arbejde forude i forbindelse med flytningen af lægemiddelagenturet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier