MedWatch

Onxeo-aktien går amok mandag formiddag

Biotekselskabet Onxeos aktiepris er oppe med mere end 43 pct. på fondsbørsen i København mandag formiddag. Der har ikke været nogen meddelelser fra selskabet.

Onxeo-aktien er hoppet fra en lukkepris på 24,4 kr. i sidste uge til en pris på godt 35 kr. stykket mandag formiddag. Det svarer til en kursstigning på 40-45 pct.

Selskabet kunne i sidste uge annoncere, at man får lov at fortsætte et vigtigt fase 3-studie med lægemiddelkandidaten Livatag uden ændringer, og det fik allerede aktien til at stige med omkring 5 pct. onsdag. Men i starten af denne uge er opturen på aktiemarkedet altså taget til for det dansk-franske biotekselskab.

Der har ikke været nogle officielle meddelelser fra biotekselskabet, der kan forklare den vilde kursstigning, og om det er en sen reaktion på sidste uges begivenheder, eller der sidder investorer med viden, der kan berettige udviklingen, skal stå hen i det uvisse.

Onxeo, der blev skabt i 2014 gennem en fusion af danske Topotarget og franske BioAlliance Pharma, er børsnoteret på både Euronext i Paris og Nasdaq-børsen i København.

Onxeo får lov at fortsætte vigtigt leverkræftstudie

Onxeo udvider sin amerikanske patentfamilie

Onxeo fordobler omsætningen i første kvartal

Onxeo gør kræftmiddel tilgængeligt i europæiske lande

Forsiden lige nu

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Biogen får også norsk nej til Spinraza

Prisen på lægemidlet Spinraza er urimelig høj, mener nu også den norske pendant til Medicinrådet, 'Beslutningsforum for nye metoder', der – ligesom Medicinrådet i Danmark – ikke vil anbefale midlet som standardbehandling.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier