Flemming Wagner, der er stifter, ejer og adm. direktør af parallelimportøren Abacus Medicine, har store forventninger til et nyt kosttilskudskoncept, som skal udrulles i USA.

Det siger han til Børsen.

Konceptet kaldet Daydose er udviklet af direkørens far, John Wagner, og det blev allerede lanceret sidste år. Men nu skal det enorme amerikanske marked erobres. Og den ambition skal opfyldes med hjælp fra en partner eller medejer, siger direktøren, som allerede har hyret Carnegie til at hjælpe sig på det område.

"En børsnotering er ikke afgørende for os, men kan være afgørende for den partner, vi får ind, og så kan vi godt se os på en børs i løbet af et par år. Vi er i tvivl om hvilken, men ret sikre på, at det ikke skal være den danske børs," siger Flemming Wagner til avisen.

I 2016 hævede Abacus Medicine sit salg, som primært dækker over parallelimport af medicin, med 58 pct. til 1,3 mia. kr. Ifølge Børsen kan et eventuelt salg af det danske selskab løbe op i en værdi på 150-200 mio. kr., hvilket svarer til 3-5 gange driftsindtjeningen i 2016.

  "Vi har svært ved at se, at vi ikke når milliarden i år"  

  Parallelimportør dropper dansk marked  

  Amgros har fundet ny leverandør efter Europharma-sag  

  Parallelimportør i væksthumør