MedWatch

Danske Bank ser muligheder for Darzalex i lungekræft

Danske Bank hæver nu sit kursmål på Genmab-aktien, efter man er begyndt at medregne værdi i forhold til guldmidlet Darzalex' muligheder inden for lungekræft.

Genmab har fået løftet kursmålet hos Danske Bank til 1670 kr. fra 1575 kr. Anbefalingen er uændret "køb".

Det løftede kursmål skal ses i sammenhæng med, at Danske Bank nu medregner værdi i forhold til udviklingen af kræftmidlet Darzalex til behandling af ikke-småcellet lungekræft, hedder det i et notat.

Danske Bank hæfter sig desuden ved, at Genmabs partner Johnson & Johnson nævner Darzalex blandt fem lægemidler med potentiale til at nå et årligt salg på over 4 mia. dollars i perioden frem mod 2021. Det skete på en investordag onsdag.

Ifølge Danske Bank ses Darzalex nu som den primære vækstskaber hos Johnson & Johnson. Genmab står til at modtage tocifrede procenter af Johnson & Johnsons salg af Darzalex startende på 12 pct. og stigende mod 20 pct., når det årlige salg passerer 3 mia. dollars.

J&J: Darzalex kan runde et salg på 4 mia. dollars i 2021

Genmab-topchef: Vi kan nå vores langsigtede mål i år

Genmab-duo starter fire nye studier i 2017 og 2018

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Johnson & Johnson indgår hepatitis-alliance

Den amerikanske medicinalkoncern Johnson & Johnson har indgået en samarbejdsaftale med et lille biotekselskab omkring hepatitis B og potentielt også en række andre infektionssygdomme.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier