MedWatch

Sanofi jævner ubrugt fabrik med jorden

Franske Sanofi har nu valgt at at jævne en fransk molekylefabrik med jorden. Fabrikken, der kostede knap 800 mio. kr. at bygge, har aldrig været brugt.

En nedrivningskugle vil snart svinge sig igennem en af franske Sanofis fabrikker - uden at fabrikken nogensinde har været taget i brug. Ifølge FiercePharma er det selskabets F&U-fabrik i Montpellier, der snart bliver jævnet med jorden.

Fabrikken blev i sin tid bygget til at producere store mængder af aktive ingredienser (API's) til kliniske forsøg, men viste sig at være overflødig, da fabrikken stod færdig i 2011. Pris for den ubrugte fabrik: 107 mio. euro, 796 mio. kr.

"Selskabets produktportefølje har i mellemtiden udviklet sig mod et flertal af biologiske produkter frem for kemiske produkter," skriver talsmand Nicolas Kressmann i en mail til FiercePharma.

Han tilføjer, at man har kigget på muligheder for at udleje, sælge eller "genbruge" fabrikken, men ingen af de løsninger har været tilfredsstillende. Derfor har man nu truffet beslutning om at rive fabrikken ned.

Sanofi lover at begrænse prisstigninger i USA

Sanofi i milliardaftale om bispecifikke diabetesmidler

Sanofi genindsender FDA-ansøgning for gigthåb

Forsiden lige nu

Danmark får første bioteknotering siden 2010

For første gang siden Zealand Pharma gik på børsen i 2010, kommer der nu en dansk bioteknotering. Orphazyme har tirsdag indledt børsprocessen med den såkaldte intention-to-float til fondsbørsen.

Dommer bortkaster J&J-milliarddom

For anden gang på under en uge bliver en dom mod Johnson & Johnson i de såkaldte talkumsager nu omstødt. Denne gang handler det om en dom til 2,5 mia. kr.

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier