Siden Kåre Schultz overtog posten som topchef for medicinalselskabet Lundbeck, har koncernen fundet sparekniven frem og samtidig øget sit fokus på det amerikanske marked, blandt andet med en oprustning i medarbejderstyrken på verdens største marked.

Men ”Hard-Kåre” har absolut ingen planer om at rykke hverken forskningsfaciliteter eller andre nøglefunktioner i selskabet ud fra Danmark til eksempelvis USA.

Det skriver Berlingske Business.

” Vores hovedkvarter ligger i Valby. Og der bliver det liggende. Men det er klart, at vi selvfølgelig har oprustet vores amerikanske organisation i takt med, at vi har udvidet forretningen i USA,” siger Lundbeck-topchefen i et interview med erhvervsmediet.

Umiddelbart ser der da heller ikke ud til at være brug for de store aktuelle ændringer i det danske medicinalselskab, som onsdag morgen præsenterede et regnskab, der begejstrede markedet.

Kåre Schultz sagde efterfølgende i et interview med MedWatch, at selskabet nu er på vej mod et rekordår, så længe man fortsætter som hidtil og holder fokus.

  Kåre Schultz: Lundbeck på vej mod rekordår  

  Lundbeck starter året med opjustering  

  Analytikere: Lundbeck leverer overbevisende regnskab  

  Lundbeck stryger i vejret fra børsåbning