MedWatch

Lundbeck-topchef slår fast: Vi bliver i Valby

Medicinalselskabet Lundbeck har øget sin arbejdsstyrke i og sit fokus på USA betydeligt i de senere år. Men topchef Kåre Schultz afviser overfor Berlingske Business, at man skulle have planer om at flytte nogle af sine faciliteter væk fra Valby i Danmark.

Siden Kåre Schultz overtog posten som topchef for medicinalselskabet Lundbeck, har koncernen fundet sparekniven frem og samtidig øget sit fokus på det amerikanske marked, blandt andet med en oprustning i medarbejderstyrken på verdens største marked.

Men ”Hard-Kåre” har absolut ingen planer om at rykke hverken forskningsfaciliteter eller andre nøglefunktioner i selskabet ud fra Danmark til eksempelvis USA.

Det skriver Berlingske Business.

” Vores hovedkvarter ligger i Valby. Og der bliver det liggende. Men det er klart, at vi selvfølgelig har oprustet vores amerikanske organisation i takt med, at vi har udvidet forretningen i USA,” siger Lundbeck-topchefen i et interview med erhvervsmediet.

Umiddelbart ser der da heller ikke ud til at være brug for de store aktuelle ændringer i det danske medicinalselskab, som onsdag morgen præsenterede et regnskab, der begejstrede markedet.

Kåre Schultz sagde efterfølgende i et interview med MedWatch, at selskabet nu er på vej mod et rekordår, så længe man fortsætter som hidtil og holder fokus.

Kåre Schultz: Lundbeck på vej mod rekordår

Lundbeck starter året med opjustering

Analytikere: Lundbeck leverer overbevisende regnskab

Lundbeck stryger i vejret fra børsåbning

Forsiden lige nu

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Biogen får også norsk nej til Spinraza

Prisen på lægemidlet Spinraza er urimelig høj, mener nu også den norske pendant til Medicinrådet, 'Beslutningsforum for nye metoder', der – ligesom Medicinrådet i Danmark – ikke vil anbefale midlet som standardbehandling.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier