MedWatch

Morgenmøde: Her er Sunstones strategi

Managing partner Peter Benson løfter på Medwatchs morgenmøde sløret for selskabets strategi og tanker, herunder en vurdering af investeringspotentialet i de nordiske lande.

Hvad er strategien for ventureselskabet Sunstone Capitals nye fond, hvilken investeringsfilosofi investerer selskabet efter, og hvordan ser Sunstone investeringspotentialet i de forskellige nordiske lande?

De spørgsmål fra en af landets førende investorer inden for life science kan du få svar på til MedWatchs morgenmøde den 9. juni i år, hvor managing partner Peter Benson er foredragsholder.

Sunstone står over for fundraising til endnu en fond, der vil være selskabets fjerde fond rettet mod life science.

Investeringsperioden i den tredje fond udløb sidste år, ligesom de fire gamle fonde, som man overtog fra BankInvest tilbage ved årsskiftet 2009-10, blev likvideret i tredje kvartal 2016.

Programmet for mødet, fredag den 9. juni 2017 kl. 7.45 i Watch Mediers redaktionslokaler St. Regnegade 12, 2. sal, 1110 København K, ser således ud:

7.45-8.00: Kort velkomst og præsentation af dagens program ved redaktør Mikkel Aabenhus Hemmingsen, MedWatch.

8.00-8.45: Managing partner Peter Benson, Sunstone Capital, fortæller – og tager imod enkelte spørgsmål.

8.45 - 9.00: Afslutning ved Mikkel Aabenhus Hemmingsen

Der vil blive serveret kaffe og rundstykker.

 

Pris og tilmelding

Pris: 495 kr. pr. person * (Gratis for MedWatch Plus-abonnenter)

Tilmelding: Tilmeld dig ved at sende en mail på medwatch@medwatch.dk

Info om MedWatch Plus: 70 777 441 – medwatch@infowatch.dk

 

*Ved no-show opkræves gebyr på 495 kr.

Forsiden lige nu

Danmark får første bioteknotering siden 2010

For første gang siden Zealand Pharma gik på børsen i 2010, kommer der nu en dansk bioteknotering. Orphazyme har tirsdag indledt børsprocessen med den såkaldte intention-to-float til fondsbørsen.

Dommer bortkaster J&J-milliarddom

For anden gang på under en uge bliver en dom mod Johnson & Johnson i de såkaldte talkumsager nu omstødt. Denne gang handler det om en dom til 2,5 mia. kr.

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Leo Pharma-handel og prostatakræftmiddel sikrer Astellas rekordår i Norden

Den japanske medicinalkoncern Astellas Pharma har så godt som fordoblet sin omsætning i Skandinavien og de baltiske lande på et halvt årti. Det skyldes i høj grad prostatakræftmidlet Xtandi, som man lancerede for nogle år siden og netop nu er ved at udvide potentialet for. Samtidig har en stor handel med danske Leo Pharma fordoblet nettoresultatet for Astellas Pharma A/S i det seneste regnskabsår.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier