MedWatch

Lilly hæver listepriserne på diabetesmedicin i USA

En af Novo Nordisks helt store rivaler Eli Lilly har nu hævet listepriserne på flere diabetesmidler på det amerikanske marked.

Novo Nordisks amerikanske konkurrent Eli Lilly hæver listepriserne på en lang række diabetesmidler, rapporterer Bloomberg News med henvisning til oplysninger fra First Data Bank.

Der er tale om forhøjelser af priserne inden rabatter til sygekasserne.

Prisen på GLP-1-medicinen Trulicity, der har kapret markedsandele fra Novos storsælgende GLP-1-analog Victoza, er hævet med 8 pct.

Desuden er der lagt knap 8 pct. oven i listeprisen på det hurtigtvirkende insulin Humalog, og det gælder også for forgængeren - det humane hurtigtvirkende insulin Humulin.

Novo prissætter Xultophy over konkurrenten i USA

Indkøbskæmper holder Sanofis forspring til Novo i kort snor

Novo-direktør: Nu begynder forhandlingerne

Forsiden lige nu

Danmark får første bioteknotering siden 2010

For første gang siden Zealand Pharma gik på børsen i 2010, kommer der nu en dansk bioteknotering. Orphazyme har tirsdag indledt børsprocessen med den såkaldte intention-to-float til fondsbørsen.

Dommer bortkaster J&J-milliarddom

For anden gang på under en uge bliver en dom mod Johnson & Johnson i de såkaldte talkumsager nu omstødt. Denne gang handler det om en dom til 2,5 mia. kr.

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Leo Pharma-handel og prostatakræftmiddel sikrer Astellas rekordår i Norden

Den japanske medicinalkoncern Astellas Pharma har så godt som fordoblet sin omsætning i Skandinavien og de baltiske lande på et halvt årti. Det skyldes i høj grad prostatakræftmidlet Xtandi, som man lancerede for nogle år siden og netop nu er ved at udvide potentialet for. Samtidig har en stor handel med danske Leo Pharma fordoblet nettoresultatet for Astellas Pharma A/S i det seneste regnskabsår.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier