MedWatch

Selskab lancerer dets første FDA-godkendte diabetesapp

Digitalt sundhedsfirma ønsker at ændre måden, hvorpå mennesker med type 2-diabetes administrerer deres insulinindtag ved hjælp af en app til receptpligtig medicin.

I denne uge har det nye, digitale sundhedsfirma Amalgam Rx lanceret dets første FDA-godkendte diabetesapp.

Det oplyser det amerikanske selskab.

App'en har navnet iSage Rx og kan administrere det insulinindtag, mennesker med type 2-diabetes har brug for af receptpligtig medicin. Derfor må iSage Rx-appen administrere diabetesprodukter som eksempelvis Lantus, Levemir, Toujeo, Tresiba og Basaglar, fremhæver selskabet, der vil ændre måden, hvorpå mennesker med type 2-diabetes administrerer deres insulinindtag ved hjælp af denne app.

”App'en er den første af flere apps til digitalt terapi udviklet af Amalgam i samarbejde med førende life science-selskaber for at hjælpe sundhedsudbydere, betalere og life science-selskaber i forbindelse med nye udfordringer og værdibaseret plejning,” skriver Amalgam Rx i en pressemeddelelse.

Udover en automatisk insulintitrering indeholder app'en adfærdsmæssig, klinisk og pædagogisk hjælp til selvgivende type 2-diabetikere.

I øjeblikket bruges iSage Rx-app'en i kliniske forsøg, som Amalgam Rx forventer er afsluttet inden årets udgang.

Novos diabetesapp-partner indgår ny samarbejdsaftale

Novos amerikanske insulinsalg tager stort hop

Dansk opstartsselskab går til kamp mod ulydige patienter

Forsiden lige nu

GSK får FDA nik til potentiel revolutionerende HIV-behandling

GSK har fået grønt lys fra de amerikanske lægemyndigheder, FDA, til selskabets mest lovende HIV-middel. Tilladelsen kan være indledningen til et paradigmeskifte inden for HIV-behandling, idet behandlingen reducerer antallet af lægemidler, patienterne behøver at tage.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier