MedWatch

Onxeo skal have tilført kapital inden for 12 måneder

Der er brug for frisk kapital hos biotekselskabet Onxeo. Inden for de næste 12 måneder, skal selskabet have en ny portion penge ind af døren, lyder det fra finansdirektøren.

Onxeo skal have tilført kapital inden for de kommende 12 måneder. Det bekræfter biotekselskabets finansdirektør, Nicolas Fellmann, i et interview med Bloomberg News.

Meldingen svarer til oplysningerne i årsregnskabet den 7. marts. Her skrev Onxeo, at kassebeholdningen var på 29,2 mio. euro ved udgangen af december, hvilket rækker indtil starten af 2018.

Nicolas Fellmann holder over for Bloomberg News døren åben for at rejse penge via finansmarkedet eller via partneraftaler.

Leverkræftmidlet Livataq er en mulig kandidat i den forbindelse. Lægemiddelkandidaten er i den kliniske udviklingsfase 3, og der kommer resultater fra studiet inden udgangen af året, skriver Bloomberg, der ikke kommer timingen nærmere.

Af årsregnskabet fremgår det dog, at resultaterne ventes i midten af året.

Aktien i Onxeo falder torsdag med 3,6 pct. til 18,60 kr.

Onxeo udpeger to direktører

Underskuddet vokser hos Onxeo - fase 3-data nærmer sig

Onxeo får reprimande fra fondsbørsen

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Johnson & Johnson indgår hepatitis-alliance

Den amerikanske medicinalkoncern Johnson & Johnson har indgået en samarbejdsaftale med et lille biotekselskab omkring hepatitis B og potentielt også en række andre infektionssygdomme.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier