MedWatch

Frankrig vælger sin spidskandidat til EMA-kamp

Den franske regering havde otte kandidater til, hvor det Europæiske Lægemiddelagentur kunne ligge. Efter en evaluering er Frankrig nu klar med sit bud på, hvilken by der skal overtage EMA fra London.

BRUXELLES

Endnu en kandidat har meldt sig til at overtage det Europæiske Lægemiddelagentur, når det flytter fra London i forbindelse med briternes udtræden af EU. Frankrig har nemlig valgt at pege på Lille som sit bud på, hvor det knap 900 mand store agentur skal ligge fremover.

Det oplyser regeringen i en pressemeddelelse.

Oprindeligt havde Frankrig otte kandidatbyer, som gerne ville tiltrække agenturet, men efter en undersøgelse af de forskellige byer, har man fra officielt hold valgt at pege på Lille.

Lille er langt langt fra den eneste kandidat. Blandt andet har Danmark, Sverige, Spanien, Frankrig, Holland, Italien, Polen, Finland, Rumænien og Belgien vist deres interesse for at få agenturet.

Forsiden lige nu

”Jeg har altid haft købmandsgenet i mig"

Karrierevejen: Trods et tidligt karriereønske om at blive chauffør i den lokale bogbus er Pernille Hyldgaard nu havnet hos Coloplast i marketingafdelingen som director of consumer marketing & activation efter job hos blandt andre B&O og Royal Copenhagen. Hendes bedste karriereråd er at tage det roligt. Så skal tingene nok komme.

Amplifon vil sælge produkter under eget navn i 2018

Italienske Amplifon, verdens største forhandler af høreapparater, vil have produkter under eget navn, og arbejder nu sammen med tre af verdens største høreapparatkoncerner om at lave produkter til Amplifons portefølje. (Opdateret 10.50)

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier