MedWatch

Genmabs partner annoncerer stærke salgstal for Darzalex

Medicinalkoncernen Johnson & Johnson, der står for salget af Genmabs guldæg Darzalex, kan rapportere bedre end ventede salgstal for kræftmidlet.

Genmabs partner Janssen nåede i første kvartal en omsætning for kræftmidlet Darzalex på 255 mio. dollar. Det fremgår af kvartalsregnskabet fra Janssens ejer, Johnson & Johnson.

Salget er bedre end ventet. Analytikere estimerede ifølge Bloomberg News et salg af Darzalex på 231,5 mio. dollar.

Genmab modtager tocifrede royalties af Janssens salg af Darzalex og vurderede i årsregnskabet, at det vil hente indtægter på 930-1100 mio. kr. fra Darzalex i 2017. Forventningen er baseret på et estimeret salg af Darzalex på mellem 1,1 og 1,3 mia. dollar i år.

Johnson & Johnsons kvartalsregnskab overraskede også positivt på de overordnede linjer. Det justerede resultat per aktie landede på 1,83 dollar mod estimeret 1,77 dollar ifølge Bloomberg News. Desuden opjusteres forventningerne til 2017 til et resultat per aktie på 7-7,15 dollar mod tidligere ventet 6,93-7,08 dollar.

Herhjemme stiger Genmab-aktien med 2,5 pct. til 1286 kr. Kort inden partnerens regnskab lå Genmab til en gevinst på 2,2 pct. til 1283 kr.

Genmab har i en kort meddelelse bekræftet salgstallene for Darzalex. Størrelsen af den royalty-betaling, som Genmab vil modtage, fremgår dog ikke.

Darzalex rykker et par skridt frem i Canada

Sydbank: Afbrudt Darzalex-studie presser aktien men er ingen katastrofe

Genmab dropper yderligere Darzalex-studier i lymfeknudekræft

Forsiden lige nu

Lundbeck-partner dropper cannabisselskab

En aftale fra 2007 mellem japanske Otsuka og britiske GW Pharmaceuticals om udvikling af cannabis-baserede lægemidler mod CNS-sygdomme er blevet annulleret, og briterne har nu fået de amerikanske rettigheder til et middel mod sklerose tilbage.

Milliontab tynger medicoselskabs egenkapital

Både 2015 og 2016 bød på markante milliontab i medicoselskabet Nanovi, og det har medført en negativ egenkapital på 8,4 mio. kr. og en gæld på små 13 mio. kr. Der er ikke meget der tyder på, at de økonomiske resultater er blevet bedre i 2017, men adm. direktør Jesper Boysen øjner lys for enden af tunnellen og er i fuld gang med at rejse flere penge.

Biotekselskab vil sælges inden næste udviklingsfase

Det danske vaccineselskab Rhovac har i en tidlig forsøgsfase skabt en kræftvaccine, der med succes mobiliserer patientens eget immunforsvar til at bekæmpe kræftsygdom. Selskabet håber, at positive studiedata kan føre til salg af virksomheden.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier