MedWatch

Genmabs partner annoncerer stærke salgstal for Darzalex

Medicinalkoncernen Johnson & Johnson, der står for salget af Genmabs guldæg Darzalex, kan rapportere bedre end ventede salgstal for kræftmidlet.

Genmabs partner Janssen nåede i første kvartal en omsætning for kræftmidlet Darzalex på 255 mio. dollar. Det fremgår af kvartalsregnskabet fra Janssens ejer, Johnson & Johnson.

Salget er bedre end ventet. Analytikere estimerede ifølge Bloomberg News et salg af Darzalex på 231,5 mio. dollar.

Genmab modtager tocifrede royalties af Janssens salg af Darzalex og vurderede i årsregnskabet, at det vil hente indtægter på 930-1100 mio. kr. fra Darzalex i 2017. Forventningen er baseret på et estimeret salg af Darzalex på mellem 1,1 og 1,3 mia. dollar i år.

Johnson & Johnsons kvartalsregnskab overraskede også positivt på de overordnede linjer. Det justerede resultat per aktie landede på 1,83 dollar mod estimeret 1,77 dollar ifølge Bloomberg News. Desuden opjusteres forventningerne til 2017 til et resultat per aktie på 7-7,15 dollar mod tidligere ventet 6,93-7,08 dollar.

Herhjemme stiger Genmab-aktien med 2,5 pct. til 1286 kr. Kort inden partnerens regnskab lå Genmab til en gevinst på 2,2 pct. til 1283 kr.

Genmab har i en kort meddelelse bekræftet salgstallene for Darzalex. Størrelsen af den royalty-betaling, som Genmab vil modtage, fremgår dog ikke.

Darzalex rykker et par skridt frem i Canada

Sydbank: Afbrudt Darzalex-studie presser aktien men er ingen katastrofe

Genmab dropper yderligere Darzalex-studier i lymfeknudekræft

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Johnson & Johnson indgår hepatitis-alliance

Den amerikanske medicinalkoncern Johnson & Johnson har indgået en samarbejdsaftale med et lille biotekselskab omkring hepatitis B og potentielt også en række andre infektionssygdomme.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier