MedWatch

Mylan får FDA-klø for indiske forhold

De amerikanske lægemiddelmyndigheder FDA har fundet væsentlige overtrædelser på en af Mylans fabrikker i Indien.

En inspektion på en af Mylans fabrikker i Indien har nu ført til et advarselsbrev fra de amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA. Det skriver Fiercepharma.

Det er ikke mere end to år siden, at FDA sidste gang var efter Mylans indiske forhold. Denne gang er de tvivlsomme forhold fundet på selskabets fabrik i Maharashtra. FDA skriver i advarselsbrevet til Mylan, at brevet opsummerer ”væsentlige overtrædelser af gældende god fremstillingspraksis (GMP) for færdige lægemidler.”

Blandt andet har man gentagne gange oplevet, at test af batches er forvundet i computersystemet.

Hos Mylan meddeler man, at selskabet arbejder tæt sammen med FDA for at adressere problemerne.

”Mylan har altid haft en dyb og urokkelig forpligtelse til kvalitet, hvor vi er til stede,” lyder det i en meddelelse fra selskabet.

Mylan bliver ramt af nyt gruppesøgsmål

Mylan mister store markedsandele

Mylan i stor fyringsrunde: Op mod 3500 mister jobbet

Forsiden lige nu

Lundbeck-partner dropper cannabisselskab

En aftale fra 2007 mellem japanske Otsuka og britiske GW Pharmaceuticals om udvikling af cannabis-baserede lægemidler mod CNS-sygdomme er blevet annulleret, og briterne har nu fået de amerikanske rettigheder til et middel mod sklerose tilbage.

Milliontab tynger medicoselskabs egenkapital

Både 2015 og 2016 bød på markante milliontab i medicoselskabet Nanovi, og det har medført en negativ egenkapital på 8,4 mio. kr. og en gæld på små 13 mio. kr. Der er ikke meget der tyder på, at de økonomiske resultater er blevet bedre i 2017, men adm. direktør Jesper Boysen øjner lys for enden af tunnellen og er i fuld gang med at rejse flere penge.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier