MedWatch

J&J vægelsindet om partners cancerkandidat

Amerikanske Jonhson & Johnson har udskudt en beslutning om, hvorvidt man vil trække sig eller støtte udviklingen af en biotekpartners cancerkandidat.

Man må væbne sig med tålmodighed hos det amerikanske biotekselskab Geron Corporation. For partneren Johnson & Johnson har nu udskudt en beslutning om, hvorvidt man vil fortsætte parløbet med udviklingen af cancerkandidaten imetelstat eller trække stikket. Det skriver FierceBiotech.

J&J’s ubeslutsomhed betyder blandt andet, at kliniske studier med imetelstat mod knoglemarvskræftsygdommene myelodysplastisk syndrom og recidiverende eller refraktær myelofibrose vil fortsætte – uden at Geron kan vide sig sikker på lægemiddelkandidatens fremtid.

De to selskaber indgik i slutningen af 2014 et partnerskab med J&J-selskabet Janssen om netop imetelstat. J&J kører i øjeblikket to studier med lægemiddelkandidaten for at få flere data til at understøtte beslutningen om det næste skridt.

Hos Geron forventer man, at J&J venter på data fra myelofibrose-studiet, og at partneren nok til tage en beslutning ”i løbet af næste år”.

Janssen bygger videre på partnerskab trods udfordringer

Janssen-partner møder nye skuffelser med kræftmiddel

Presset biotekselskab indgår aftale for sidste pipeline-middel

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Johnson & Johnson indgår hepatitis-alliance

Den amerikanske medicinalkoncern Johnson & Johnson har indgået en samarbejdsaftale med et lille biotekselskab omkring hepatitis B og potentielt også en række andre infektionssygdomme.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier