MedWatch

J&J vægelsindet om partners cancerkandidat

Amerikanske Jonhson & Johnson har udskudt en beslutning om, hvorvidt man vil trække sig eller støtte udviklingen af en biotekpartners cancerkandidat.

Man må væbne sig med tålmodighed hos det amerikanske biotekselskab Geron Corporation. For partneren Johnson & Johnson har nu udskudt en beslutning om, hvorvidt man vil fortsætte parløbet med udviklingen af cancerkandidaten imetelstat eller trække stikket. Det skriver FierceBiotech.

J&J’s ubeslutsomhed betyder blandt andet, at kliniske studier med imetelstat mod knoglemarvskræftsygdommene myelodysplastisk syndrom og recidiverende eller refraktær myelofibrose vil fortsætte – uden at Geron kan vide sig sikker på lægemiddelkandidatens fremtid.

De to selskaber indgik i slutningen af 2014 et partnerskab med J&J-selskabet Janssen om netop imetelstat. J&J kører i øjeblikket to studier med lægemiddelkandidaten for at få flere data til at understøtte beslutningen om det næste skridt.

Hos Geron forventer man, at J&J venter på data fra myelofibrose-studiet, og at partneren nok til tage en beslutning ”i løbet af næste år”.

Janssen bygger videre på partnerskab trods udfordringer

Janssen-partner møder nye skuffelser med kræftmiddel

Presset biotekselskab indgår aftale for sidste pipeline-middel

Forsiden lige nu

Lundbeck-partner dropper cannabisselskab

En aftale fra 2007 mellem japanske Otsuka og britiske GW Pharmaceuticals om udvikling af cannabis-baserede lægemidler mod CNS-sygdomme er blevet annulleret, og briterne har nu fået de amerikanske rettigheder til et middel mod sklerose tilbage.

Milliontab tynger medicoselskabs egenkapital

Både 2015 og 2016 bød på markante milliontab i medicoselskabet Nanovi, og det har medført en negativ egenkapital på 8,4 mio. kr. og en gæld på små 13 mio. kr. Der er ikke meget der tyder på, at de økonomiske resultater er blevet bedre i 2017, men adm. direktør Jesper Boysen øjner lys for enden af tunnellen og er i fuld gang med at rejse flere penge.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier