Der blev ikke tid til at hvile længe på laurbærrene for David Hung, tidligere adm. direktør og medstifter af Medivation. Ifølge FierceBiotech er David Hung nu blevet udnævnt til adm. direktør for det amerikanske biotekselskab Axovant Sciences. Aktien steg med 30 pct. på nyheden om den nye direktør.

Davis Hung har stået uden job siden salget af Medivation til Pfizer – en milliardhandel til 14 mia. dollars – gik igennem i september sidste år.

  Pfizer lukker køb af Medivation  

Det er formentlig ikke pengenød, der har fået David Hung til at kaste sig over endnu en direktørstilling. Direktøren kunne nemlig stikke milliarder (354 mio. dollars) i lommen for salget af den virksomhed, han selv var med til at grundlægge i 2003.

  Medivation-boss står til milliardgevinst efter Pfizer-handel  

Axovant har tidligere konkurreret på det svære Alzheimers-område med danske Lundbeck. Her har Axovant lægemiddelkandidaten intepirdine, som er en såkaldt 5-HT6-receptoragonist, der binder til 5-HT6-receptoren i hjernen. Lundbeck havde indtil for nylig lægemiddelkandidaten idalopirdin, som man nu har valgt at tage tilbage til præklinikken for eventuelt at udvikle den i en anden indikation en Alzheimers.

  Lundbeck-konkurrent rykker i fase 3 med demensmiddel

  Lundbeck dropper ikke Alzheimer-flop fuldstændigt