Det amerikanske biotekselskab Flexion Therapeutics har fået ny medicinsk direktør (CMO). Ifølge Biospace er den nye mand i stolen Yamo Deniz, der kommer fra en stilling som VP og Global Head of Medical for Rare Diseases hos Sanofi Genzyme.

Yamo Deniz overtager rollen som medicinsk direktør efter Flexion-medstifter Neil Bodick, der nu bliver forskningsdirektør i selskabet, som har danske Novo Ventures som investor.

Selvom Yamo Deniz har sagt farvel til Sanofi Genzyme, kan han ende med igen at komme under Sanofis vinger. Flexion har nemlig været et rygtet opkøbsmål for netop Sanofi. Tilbage i marts lød det fra kilder tæt på processen, at Sanofi skulle være villig til at give mere end 1 mia. dollars for det amerikanske selskab.

Den nye medicinske direktør er ikke den eneste tidligere Sanofi-chef, der har taget springet til Flexikon. Mark Fraga, der er tidligere ansvarlig for global marketing hos Sanofi Biosurgery, er nu VP for marketing hos Flexikon, hvor han var været siden juni 2016. Ligeledes valgte den tidligere VP for Global Medical Affairs hos Sanofi Biosurgery at skifte job til VP for Medical Affairs hos Flexikon i maj 2016.

  Sanofi rygtes interesseret i at overtage Novo-selskab

  Klinisk succes til Novo-selskab

  Amerikanske hug til Novo Ventures-selskab