MedWatch

Novo-selskab henter direktør hos Sanofi

Et af Novo Ventures’ amerikanske porteføljeselskaber har hentet en ny medicinsk direktør hos Sanofi Genzyme. Sanofi har tidligere været rygtet interesseret i det amerikanske selskab.

Det amerikanske biotekselskab Flexion Therapeutics har fået ny medicinsk direktør (CMO). Ifølge Biospace er den nye mand i stolen Yamo Deniz, der kommer fra en stilling som VP og Global Head of Medical for Rare Diseases hos Sanofi Genzyme.

Yamo Deniz overtager rollen som medicinsk direktør efter Flexion-medstifter Neil Bodick, der nu bliver forskningsdirektør i selskabet, som har danske Novo Ventures som investor.

Selvom Yamo Deniz har sagt farvel til Sanofi Genzyme, kan han ende med igen at komme under Sanofis vinger. Flexion har nemlig været et rygtet opkøbsmål for netop Sanofi. Tilbage i marts lød det fra kilder tæt på processen, at Sanofi skulle være villig til at give mere end 1 mia. dollars for det amerikanske selskab.

Den nye medicinske direktør er ikke den eneste tidligere Sanofi-chef, der har taget springet til Flexikon. Mark Fraga, der er tidligere ansvarlig for global marketing hos Sanofi Biosurgery, er nu VP for marketing hos Flexikon, hvor han var været siden juni 2016. Ligeledes valgte den tidligere VP for Global Medical Affairs hos Sanofi Biosurgery at skifte job til VP for Medical Affairs hos Flexikon i maj 2016.

Sanofi rygtes interesseret i at overtage Novo-selskab

Klinisk succes til Novo-selskab

Amerikanske hug til Novo Ventures-selskab

Forsiden lige nu

Lundbeck-partner dropper cannabisselskab

En aftale fra 2007 mellem japanske Otsuka og britiske GW Pharmaceuticals om udvikling af cannabis-baserede lægemidler mod CNS-sygdomme er blevet annulleret, og briterne har nu fået de amerikanske rettigheder til et middel mod sklerose tilbage.

Milliontab tynger medicoselskabs egenkapital

Både 2015 og 2016 bød på markante milliontab i medicoselskabet Nanovi, og det har medført en negativ egenkapital på 8,4 mio. kr. og en gæld på små 13 mio. kr. Der er ikke meget der tyder på, at de økonomiske resultater er blevet bedre i 2017, men adm. direktør Jesper Boysen øjner lys for enden af tunnellen og er i fuld gang med at rejse flere penge.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier