MedWatch

Tysk medicinalvirksomhed løftes efter købstilbud

Det tyske medicinalselskab Stada Arzneimittel har accepteret et købstilbud fra to kapitalfonde. Aktien er steget over 11 pct.

Den tyske medicinalvirksomhed Stada Arzneimittel er gået til vejrs på børsen i Frankfurt, efter at selskabet har accepteret et købstilbud fra kapitalfondene Bain Capital og Cinvin.

Købstilbuddet lyder på 65,28 euro per aktie plus et udbytte på 0,72 euro, eller samlet 5,3 mia. euro. Det er en præmie på 49 pct. i forhold til kursniveauet i december, inden aktiemarkedet første gang kunne læse om en mulig transaktion.

Stada, der gør sig inden for kopilægemidler, stiger mandag med 11,1 pct. til 64,73 euro.

Selskabet skriver i en meddelelse, at det i forbindelse med en struktureret proces modtog to bindende tilbud, hvoraf buddet fra Bain og Cinvin var det finansielt mest attraktive.

CVC indgår kinesisk alliance i bud på tysk medicinalfirma

Tysk medicinalselskab får tocifret milliardbud

Medie: Kapitalfonde kæmper om tysk kopiproducent

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Johnson & Johnson indgår hepatitis-alliance

Den amerikanske medicinalkoncern Johnson & Johnson har indgået en samarbejdsaftale med et lille biotekselskab omkring hepatitis B og potentielt også en række andre infektionssygdomme.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier