MedWatch

Tysk medicinalvirksomhed løftes efter købstilbud

Det tyske medicinalselskab Stada Arzneimittel har accepteret et købstilbud fra to kapitalfonde. Aktien er steget over 11 pct.

Den tyske medicinalvirksomhed Stada Arzneimittel er gået til vejrs på børsen i Frankfurt, efter at selskabet har accepteret et købstilbud fra kapitalfondene Bain Capital og Cinvin.

Købstilbuddet lyder på 65,28 euro per aktie plus et udbytte på 0,72 euro, eller samlet 5,3 mia. euro. Det er en præmie på 49 pct. i forhold til kursniveauet i december, inden aktiemarkedet første gang kunne læse om en mulig transaktion.

Stada, der gør sig inden for kopilægemidler, stiger mandag med 11,1 pct. til 64,73 euro.

Selskabet skriver i en meddelelse, at det i forbindelse med en struktureret proces modtog to bindende tilbud, hvoraf buddet fra Bain og Cinvin var det finansielt mest attraktive.

CVC indgår kinesisk alliance i bud på tysk medicinalfirma

Tysk medicinalselskab får tocifret milliardbud

Medie: Kapitalfonde kæmper om tysk kopiproducent

Forsiden lige nu

Lundbeck-partner dropper cannabisselskab

En aftale fra 2007 mellem japanske Otsuka og britiske GW Pharmaceuticals om udvikling af cannabis-baserede lægemidler mod CNS-sygdomme er blevet annulleret, og briterne har nu fået de amerikanske rettigheder til et middel mod sklerose tilbage.

Milliontab tynger medicoselskabs egenkapital

Både 2015 og 2016 bød på markante milliontab i medicoselskabet Nanovi, og det har medført en negativ egenkapital på 8,4 mio. kr. og en gæld på små 13 mio. kr. Der er ikke meget der tyder på, at de økonomiske resultater er blevet bedre i 2017, men adm. direktør Jesper Boysen øjner lys for enden af tunnellen og er i fuld gang med at rejse flere penge.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier