MedWatch

Genmab vil gøre det selv

Hos Genmab er topchef Jan van de Winkel ikke interesseret i hverken at opkøbe eller selv at blive købt. Det er sjovere at gøre det selv, siger han i dagens udgave af Børsen.

Der har været en del spekulationer fremme – særligt fra det amerikanske finanshus Jeffries – om at Genmabs partner Johnson & Johnson skulle være interesseret i at opkøbe Genmab.

Men det er ikke et scenarie, der umiddelbart appellerer til hverken den adm. direktør eller bestyrelsesformanden i Genmab, skriver Børsen i dag, hvor adm. direktør Jan van de Winkel dog også understreger, at det i sidste ende er investorerne, der bestemmer.

”Men vores ambition er, at skabe værdi som vores egen virksomhed og som et innovations-kraftcenter. Det synes jeg er meget mere sjovt, og det bygger meget mere værdi for aktionærerne,” siger Jan van de Winkel til avisen.

Bestyrelsesformand Mats Pettersson supplerer med, at Genmab kan være interesseret i at opkøbe teknologier eller indgå nye partnerskaber, men det ligger ikke i kortene at foretage opkøb af hele andre virksomheder.

 

Genmab-formand: Egen salgsstyrke er et realistisk mål

Genmab-topchef: Priserne på kræftmidler vil komme under pres

Genmab-succes fører til medarbejderboom: Skal øge arbejdsstyrken med op til 20 pct. i år

Forsiden lige nu

MSD's Keytruda fejler i mavekræftstudie

Immunterapien Keytruda fra amerikanske Merck/MSD har ikke kunnet overgå kemoterapi i andenlinjebehandling af patienter med kræft i mave eller spiserør. Lægemidlet blev for få måneder siden godkendt i indikationen i tredje linje.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier